Seutusanomat ilmestyy taas torstaina 4. kesäkuuta

    Seutusanomat jaetaan kaikkiin levikkialueensa kotitalouksiin Postin Kotisuora Premium -erillisjakelussa. Seutusanomien kuva-arkisto.

    Seutusanomien kaikki neljä kaupunkilehteä ilmestyy taas 4. kesäkuuta. Lehtitalo ML-Mediat Oy:n kaikki lehdet ovat olleet julkaisutauolla koronatilanteen vuoksi jo muutamia viikkoja. Edellisen kerran lehdet ilmestyivät 2. huhtikuuta.

    4. kesäkuuta ilmestyvissä lehdissä on teemana liikenne, autoilu ja veneily. Turun Seutusanomat keskusta ilmestyy Turun keskustassa ja sen liepeillä. Turun Seutusanomat itä jaetaan Itä-Turkuun, Kaarinaan, Lietoon, Paimioon ja Sauvoon. Turun Seutusanomat länsi ilmestyy Länsi-Turussa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Raisiossa ja Ruskolla. Seutusanomat Vakka kattaa jakelullaan kaikki Vakka-Suomen kunnat.

    Lehtien yhteislevikki on yli 160 000 kappaletta. Lehdet jaetaan Postin Premium-jakelussa kaikkiin ilmestymisalueen kotitalouksiin – poislukien mainoskiellot.