Teatterisillan narsissit saapuvat torstaina

Turku toivottaa tänäkin vuonna kevään tervetulleeksi aurinkoisin istutuksin. Teatterisillalle ja Yliopistonkadun  kävelykadulle tuodaan torstaina yhteensä 11 000 narsissia. 

Teatterisillan kaiteet koristellaan Tête-à-Tête-narsisseilla torstaina 26.3. Samaa yöpakkasia hyvin kestävää lajiketta tuodaan Yliopistonkadun kävelykadun kukka-altaisiin. Sipulit on istutettu ja hyödetty yhteistyössä Ammattiopisto Livian kanssa.

Narsissit saavat olla esillä niin pitkään kuin ne pysyvät hyvinä. Kukat tuovat lupauksen keväästä ja kaupunkiympäristötoimiala on saanutkin asukkailta pelkästään positiivista palautetta niistä. Narsissit saavat varmasti kukkia rauhassa kaikkien ilona. Vapun tieltä kasvit saavat väistyä.

Narsissit tuo Desentti. Työn on tilannut Turun kaupunkiympäristötoimiala.