Taivassalon uusi tekninen johtaja odottaa pääsevänsä vaikuttamaan kunnan kehittämiseen

Asmo Liski aloitti maaliskuun alussa Taivassalon uutena teknisenä johtajana.

Maaliskuun alussa Taivassalon kunnalla uutena teknisenä johtajana aloittanut Asmo Liski oli ollut jo jonkin aikaa kiinnostunut julkisen sektorin puolen työstä. Uuteen pestiin siirtyminen tapahtui positiivisin mielin.

TAIVASSALO. Taivassalon uusi tekninen johtaja Asmo Liski kuvailee uutta työrupeamaansa hieman erilaiseksi kuin mitä hän on aiemmin tehnyt. Kokemusta hänellä on monipuolisesti.

– Alunperin olen valmistunut insinööriksi ja työmaamestarina aloittanut. Hankin sittemmin diplomi-insinööripätevyyden. Rakennusliikkeessä töitä tehdessäni lähes jokaisen homman työtehtävät ovat tulleet tutuiksi. Viimeisin työnimikkeeni oli ict-päällikkö. Viisi vuotta sitten toimin myös yrittäjänä osa-aikaisesti, Liski kertoo taustastaan.

Taivassalon teknisen johtajan pestistä hän kiinnostui, koska kuntapuolen työt olivat olleet jo jonkin aikaa hänen ajatuksissaan.

– Olen ollut enemmän yksityisellä puolella töissä, ja sinä aikana oli vain pieniä kosketuksia kuntapuolelle. Ajattelin sitten, että olisi kiva päästä tällekin puolelle tekemään töitä.

Liski on ollut uudessa työpaikassaan vasta muutaman viikon, mutta alku on sujunut hänen mukaansa hyvin ja positiivisin mielin. Kuntana Taivassalo ei ollut Liskille kovin tuttu, mutta hän odottaa jo tulevia projekteja pienessä merenrantakunnassa.

– Taivassalossa on hieno pieni yhteisö. Pääsen vaikuttamaan täällä kunnan kehittämiseen ja kehittymiseen, mikä on hienoa. Itsellä on ollut useampi ammatti, niin täällä siitä taustasta voi olla hyötyä. Sen takia on mukava olla pienemmässä kunnassa töissä. Teknisellä puolella on myös mielenkiintoisia hankkeita menossa.

Liisa Kallio