Seutusanomien pääsiäislehti ei ilmesty koronaepidemian vuoksi

TALOUS. Seutusanomia julkaiseva ML-Mediat Oy on päättänyt jättää julkaisematta pääsiäislehtensä, jonka oli tarkoitus ilmestyä torstaina 9. huhtikuuta. Seuraavat lehdet ilmestyvät normaalisti 19. maaliskuuta ja 2. huhtikuuta. Ilmestymättä jäävän pääsiäislehden jälkeen palataan näillä näkymin taas normaaliin rytmiin, eli tauon jälkeen seuraava lehti ilmestyy 24. huhtikuuta, jolloin Turun Seutusanomien välissä jaetaan myös Uuteen kotiin -lehti.

Hallituksen julkistamat toimet koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi ovat johtaneet siihen, että Seutusanomiin varatut tapahtumaliitteet ja -mainokset on jouduttu perumaan. Myös monet palveluyritykset ovat joutuneet perumaan mainoksiaan koronan vaikutuksesta. Yhteiskunta on nyt poikkeustilassa ja sillä on luonnollisesti seurauksia myös liiketoimintaan.

Niin Seutusanomien kuin varmasti muidenkin medioiden uutisia luetaan nyt kuitenkin enemmän kuin koskaan. Seutusanomien verkkolehdessä on tehty kävijäennätyksiä ja uutisointi siellä jatkuu normaalisti, vaikka yksi printtilehti jääkin tekemättä. Pyrimme tekemään uutisia mahdollisimman paljon puhelinhaastattelujen ja etätyövälineiden avulla ja näin välttämään mahdollisia tartuntoja. Samoin myyntipuoli kontaktoi asiakkaitaan mahdollisimman paljon puhelimitse.

9. huhtikuuta lehtiin varatut mainokset voi siirtää muihin huhtikuun numeroihin. Seutusanomien myyjät ovat henkilökohtaisesti yhteydessä asiakkaisiinsa siirtoihin liittyen.