Rauno Saari jatkaa Raision sotaveteraanien johdossa

RAISIO. Marraskuussa 55 vuotta täyttävän Raision Sotaveteraanit ry:n vuosikokous valitsi Rauno Saaren jatkamaan yhdistyksen puheenjohtajana. Muut hallituksen jäsenet ovat I vpj. Tuure Heikniemi, II vpj. Aulis Lahti sekä Ulla-Brita Malmberg, Tuomo Lehti, Hannu Kurki, Reino Suominen sekä Matti Schrey.

Tämän vuoden painopisteenä on valmistautuminen perinneaikaan; tuetaan maakunnallisen perinneyhdistyksen perustamista, perustetaan Raisioon laaja-alainen perinnetoimikunta sekä sisustetaan ja otetaan marraskuussa käyttöön Kaupunginkirjaston kotiseutuhuoneeseen rakentuva veteraaninurkkaus. Veteraaneja, heidän puolisoitaan ja leskiään tuetaan perinteisin tavoin. Perinteisin tavoin huolehditaan myös veteraanien palvelutehtävistä Raision kirkossa.

Sotaveteraaniliiton korkealla huomionosoituksella, ansioristillä on palkittu hallituksen entinen, pitkäaikainen jäsen Pauli Reiman. Kultainen ansiomerkki on myönnetty Erkki Valtoselle, Jaakko Anttilalle ja Anneli Uitolle sekä hopeinen ansiomerkki Arto Heilimölle, Aimo Lintulalle, Timo Lundenille, Martti Mieloselle, Olavi Tuomelle, Jouko Uitolle, Ville Virtaselle sekä Tommi Väärille.