Maskusta löytyi vuonna 2011 lähetetty pulloposti

MASKU. Ruskolainen Marketta Pekkarinen-Kouki on löytänyt Maskun Raumakarin niemeltä pullopostin. Lapsen tikkukirjaimilla kirjoittamassa viestissä ilmeisesti Emilia ja ukki lähettävät terveisensä. Lopussa toivotetaan hyvää päivänjatkoa, allekirjoituksena on RAUDELLA UKI – tarkoittanee rakkaudella ukki.

– Posti oli minulle yli 70-vuotiaalle hauska yllätys. Kiitoksia siitä, löytäjä kommentoi Seutusanomille.

Toiveena olisi, että Seutusanomien kautta lähettäjä saisi tiedon siitä, että pulloposti on löytynyt.

– Posti oli lähetetty niinkin kauan sitten kuin vappuna 2011 Korkialuodolta. Sieltä ei löytöpaikkaan ole kovin pitkä matka, joten posti on ehkä odottanut rantakalliolla kauan löytäjäänsä. Se oli sellaisella paikalla rannalla, jossa varmaan harvoin on liikuttu, Marketta Pekkarinen-Kouki kertoo.