Uusikaupunkilainen IS-Pipe on nyt LVI Kuusisto Oy

YRITYSUUTISET. Uudessakaupungissa vuodesta 2015 toiminut LVI-alan yritys IS-Pipe sai tammikuun alussa uuden omistajan. Samalla nimi vaihtui LVI Kuusisto Oy:ksi.

Ajatus myynnistä tuli, kun oma haluni lähteä takaisin Lappiin alkoi päivä päivältä vahvistua. Siitä se ajatus sitten pikkuhiljaa lähti kypsymään, sanoo entinen omistaja Ilkka Soinu.

Vankan perheyrittäjätaustan omaava uusi laitilalainen yrittäjä Raine Kuusisto kertoo LVI-alan kiinnostaneen häntä jo pidempään. Kun Soinu otti häneen viime vuoden puolella yhteyttä, loksahtivat palat kohdalleen.

LVI Kuusisto Oy on perustettu pöytälaatikkoon jo vuonna 2011. Aina silloin tällöin minua on yritetty houkutella alalle. Nyt aika oli kypsä, sanoo toimitusjohtaja Raine Kuusisto.

Soinun mukaan LVI-alan näkymät ovat valoisat, sillä korjausvelkaa on jäänyt paljon niin kunnalliselle puolelle kuin taloyhtiöillekin.

Nämä velat pitää korjata lähivuosien aikana. Monet yksityiset ovat myös laiminlyöneet huoltopäivitykset ja sieltäkin puolelta alkaa valua töitä, Soinu uskoo.

Samalla linjalla on myös Kuusisto.

Haluamme tuoda alalle laadukkaan toimijan, joka on tavoitettavissa 24/7. Pystymme myös vastaamaan nykyisen lainsäädännön mukanaan tuomiin vaatimuksiin, hän lupaa.

Päivystyspalvelun lisäksi LVI-Kuusiston palveluvalikoimassa pysyy nettikauppa. Kauppaa ollaan parhaillaan uudistamassa. LVI-Kuusisto käyttää myös nettipohjaista projektiseurantaa, josta voidaan antaa asiakkaille nopeasti väliaikatietoa projektien sujumisesta.

LVI-Kuusistolla on suorat yhteydet lvi-alan valmistajiin, joiden tuotteita he välittävät myös muiden alojen yrittäjille ympäri Suomen.

Tavoitteena on ensin aloittaa Uudenkaupungin ja Laitilan alueella, mutta jatkossa laajentua koko Vakka-Suomeen, pohtii Kuusisto.