Nousiaisten kirkkoherraksi neljä hakijaa – Mietoisten kappalaiseksi seitsemän

SEURAKUNTA. Nousiaisten seurakunnan kirkkoherran virkaa ovat hakeneet Akaan seurakunnan kappalainen Tero Kuparinen, Nousiaisten seurakunnan vt. kirkkoherra Lasse Mustonen, Liedon seurakunnan Tarvasjoen kappeliseurakunnan kappalainen Outi Niiniaho ja pastori Risto Räty.

Mynämäen seurakunnan Mietoisten kappeliseurakunnan kappalaisen virkaa ovat puolestaan hakeneet Turun Martinseurakunnan vs. kappalainen Martti Haltia, Opiskelija- ja koululaislähetyksen opiskelijatyöntekijä Robert Ojala, pastori Kimmo Malinen, Turun tuomiokirkkoseurakunnan vs. seurakuntapastori Saara Markkula, Uudenkaupungin seurakunnan kappalainen Samuel Mäkinen ja Rauman seurakunnan seurakuntapastori Ilkka Riihimäki. Yksi hakijoista ei halua nimeään julkisuuteen.