Varsinais-Suomeen uusi kodin ja asumisen teemalehti

YRITYSUUTISET. Turun Seutusanomia julkaiseva ML-Mediat Oy alkaa helmikuussa tehdä uutta kodin ja asumisen teemalehteä nimeltä Uuteen kotiin. Teemalehti jaetaan Turun Seutusanomien välissä kaikkiin Turun seudun postiluukkuihin, joissa ei ole mainoskieltoa – yhteensä noin 140 000 kappaletta.

Lehdessä käsitellään kotiin, asumiseen, sisustamiseen, remontointiin, pihan kunnostukseen ja muuttopuuhiin liittyviä asioita. Lehdestä löytyy mielenkiintoista juttuja laadukkain kuvin höystettynä niin uutta kotia etsiville kuin niillekin, jotka haluavat viihtyä nykyisessä kodissaan entistä paremmin.

Lehteen on tulossa kaksi vakiopalstaa: Kysy asiantuntijalta ja Kuukauden koti. Kysy asiantuntijalta -palstalla lukijat saavat esittää kysymyksiä esimerkiksi asunnon ostosta, remontoinnista, sisustuksesta tai muusta teemaan liittyvästä. Toimitus etsii alan parhaat asiantuntijat vastaamaan. Kuukauden koti -palstalla lukijat pääsevät esittelemään omia kotejaan toimittajan avustamina.

Samalla lehti tulee olemaan näkyvyyden suhteen Varsinais-Suomen paraatipaikka kotiin ja asumiseen liittyville toimijoille.

Ensimmäiset lehdet jaetaan 6. helmikuuta alueella Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku. Lehti ilmestyy kerran kuussa.

Janica Vilen