Relaxion avaa kolmannen toimipisteen Piikkiön keskustaan

Urheilufysioterapeutti Samu Kaukoranta ja hänen vaimonsa, fysioterapeutti Petra Kaukoranta ovat innoissaan Relaxionin kolmannesta toimipisteestä.

Vuonna 2015 ensimmäisen fysioterapiatoimipisteen avannut Relaxion Oy laajenee helmikuussa Piikkiön keskustaan. Jatkossa ketjun tarkoituksena on avata yksi uusi toimipiste joka vuosi.

KAARINA. Relaxionin piikkiöläisten asiakkaiden toive toteutuu vihdoin, kun matka fysioterapiaan lyhenee huomattavasti uuden toimipisteen myötä. Fysioterapiaketju Relaxionin yrittäjäpariskunnan Samu ja Petra Kaukorannan mukaan ajatus laajentumisesta juuri Piikkiöön lähti asiakkaista.

Meillä käy paljon asiakkaita Piikkiöstä, jotka ovat toivoneet Relaxionin toimipistettä lähemmäs omaa kotiaan. Nyt heidän ei tarvitse enää ajaa Kaarinaan saakka, Kaukorannat kertovat.

Juuri siihen tiivistyy Relaxionin Piikkiön toimipisteen tavoite yrittäjien mukaan: he haluavat tarjota paikallisille mahdollisimman laadukasta ja kaikenkattavaa fysioterapiaa, kuntoutusta ja hyvinvointipalveluja lähellä asiakkaiden kotia ja työpaikkaa.

Meidän vahvuus on jokaisen asiantuntijan ammattitaito, sillä sitä kautta pystytään tarjoamaan laadukasta palvelua. Sen verran meillä on piikkiöläisiä asiakkaita, että varovaisesti toivon listojen täyttyvän nopeasti, Samu Kaukoranta sanoo.

Piikkiön toimipisteessä on 50 neliötä toimitilaa, jossa työskentelee kolme fysioterapeuttia.

Fysioterapiaa kaikenikäisille kattavasti

Relaxion Oy:n tarina alkoi vuonna 2015, kun pariskunta perusti yhdessä perheyrityksen. Kokemusta fysioterapiaketjuista he olivat kerryttäneet pääkaupunkiseudulla. Ensimmäinen toimipiste syntyi oman kodin tiloihin, mutta pian yritys muutti Kaarinan keskustaan.

Muutamassa vuodessa yrityksestä on tullut fysioterapiaketju, jonka kolme toimipistettä sijaitsevat Kaarinan keskustassa, Littoisissa ja Piikkiössä. Yhteensä liikkeissä työskentelee yhdeksän fysioterapeuttia. Jokainen on erikoistunut omaan alueeseensa, jotta he voivat tarjota asiakkaille kokonaisvaltaista fysioterapiaa niin toimipisteissä kuin kotikäynneillä.

Ihmiset kaipaavat kipuun tai muuhun hätään kattavan asiantuntijan vastaanoton, jossa pystytään tutkimuksen kautta varmistamaan tilanne ja hoitamaan sitä. Tutkiminen on aina tärkeä vaihe hoidon alussa, Kaukorannat sanovat.

Asiakaskunta Relaxionilla on laaja: urheilijoita palloilulajeista telinevoimisteluun ja pitkän matkan juoksijoihin sekä työssäkäyviä ja ikäihmisiä, jotka hakevat apua erilaisiin vaivoihin ja rentoutumiseen.

Relaxionin Piikkiön toimipiste avataan helmikuussa alussa. Ajavaisia vietetään keskiviikkona 12. helmikuuta klo 17 alkaen.

Liisa Kallio