Paimion seurakuntaan vieras Nepalista saakka

Kirkon Ulkomaanavun ja arkkihiippakunnan diakonian ajankohtaispäivää saapuu viettämään Yhteisvastuukeräyksen nepalilaisvieras. Päivää vietetään 30. tammikuuta Paimion kirkossa ja seurakuntatalolla.

SEURAKUNTA. Kirkon ulkomaanavun Nepalin työntekijä Binaya Acharya viettää ajankohtaispäivää Yhteisvastuukeräyksen vieraana Paimion seurakunnassa. Hän vastaa Kirkon Ulkomaanavun Nepalin työn laatustandardien toteutumisesta ja osallistuu projektien suunnitteluun ja arviointiin. Kirkon Ulkomaanavussa hän on työskennellyt kaksi vuotta.

Hiippakunnallisen diakoniatyön ja Kirkon Ulkomaanavun ajankohtaispäivä on tarkoitettu diakoniatyöntekijöille, ulkomaanavun yhteyshenkilöille, luottamushenkilöille ja Yhteisvastuukeräyksen sekä kansainvälisen diakonian vastuutehtävien vapaaehtoisille.

Turun arkkihiippakunta toimii Yhteisvastuukeräyksen isäntähiippakuntana. Siitä syystä Acharya vierailee erityisesti arkkihiippakunnan alueella keräyksen avajaisjumalanpalvelusta edeltävällä viikolla. Jumalanpalvelus pidetään Turun tuomiokirkossa sunnuntaina 2. helmikuuta.

TSS