Pop up -lajitteluasema aloittaa kierroksensa Piikkiöstä

Lounais-Suomen Jätehuollon pop up -lajitteluasemalle voi tuoda maksutta muun muassa pieniä määriä kotitalouksien vaarallista jätettä ja sähkölaiteromua. Asema kiertää eri paikkakunnilla, joista ensimmäisenä vuorossa on Piikkiö.

KIERRÄTYS. Lounais-Suomen Jätehuollon pop up -lajitteluasema saapuu Piikkiön yhtenäiskoululle 27. tammikuuta. Lajitteluasemalle voi tuoda maksutta kotitalouksien vaarallista jätettä, kuten maalia ja liimoja, pieniä sähkölaitteita, poistotekstiiliä, loisteputkia, LED- ja energiansäästölamppuja ja paristoja. Vastaanottokapasiteetin vuoksi asemalle voi tuoda sylillisen verran jätettä.

Pop up -lajitteluaseman mukana kiertää myös palveluneuvoja. Hänen kanssaan voi muun muassa tehdä muutoksia oman jäteastian tyhjennysväleihin.

Piikkiöstä lajitteluasema jatkaa Ruskolle 28. tammikuuta. Kevään aikana se kiertää 21 kohteessa Lounais-Suomen Jätehuollon toimialueella ja erilaisissa tapahtumissa.

TSS