Mitalisadetta Naantalin muodostelmaluistelijoille!

Sun City Sound saavutti kansallisten junioreiden aluemestaruuden puhtaalla ja teknisesti hyvin sujuneella ohjelmallaan.
MUODOSTELMALUISTELU. Viime viikonloppuna kilpailtiin muodostelmaluistelun Lounais-Suomen aluemestaruuksista Raumalla. Naantalin VG-62 Taitoluistelun joukkueet sijoittuivat kaikki mitalisijoille.
Minorijoukkue Sun City Sweets ja kansallinen juniorijoukkue Sun City Sound toivat molemmat aluemestaruuden Naantaliin. ​Minorijoukkue luisteli Pingviinien seikkailu -nimisen ohjelmansa keskittyneesti ja varmasti. Vaikka suoritukseen mahtui mukaan pari pientä pyllähdystä, riitti kokonaisuus todella tiukassa kilpailussa voittoon. Sun City Sound saavutti kansallisten junioreiden aluemestaruuden myös puhtaalla ja teknisesti hyvin sujuneella ohjelmallaan, vaikka kokoonpanoa jouduttiin vaihtamaan vielä kisa-aamuna sairastapauksen vuoksi.
Minorijoukkue luisteli Pingviinien seikkailu -nimisen ohjelmansa keskittyneesti ja varmasti.

Sun City Synchro SM-noviisijoukkue luisteli hyvin sujuneella Ahitar-ohjelmallaan hopealle ja tulokasjoukkue Sun City Sequins nappasi aluemestaruuspronssin kauden toisessa kilpailussaan. Suurimmalle osalle tulokasjoukkueesta kilpailu oli vasta koko uran toinen, sillä joukkueessa on tällä kaudella paljon uusia aloittajia.

Myös Sun City Souls ja Sun City Shake saavuttivat aluemestaruuden sarjoissaan, ollen ainoat sarjoihinsa osallistuneet.

VG-62 Taitoluistelun SM-juniorijoukkue ei osallistunut aluemestaruuskilpailuihin, koska joukkue edusti Suomea samaan aikaan kansainvälisissä kilpailuissa Kroatian Zagrebissa. Zagrebista kotiin tuomisina oli joukkueen kauden parhaat pisteet ja viides sija.
Sun City Sequins nappasi aluemestaruuspronssin kauden toisessa kilpailussaan.