Vauvatreffeillä rakennetaan tukiverkostoja Laitilassa

LAITILA. Laitilan kaupunki järjestää vauvatreffit tiistaina 11. helmikuuta kello 17.30–19 Apilaniityn päiväkodissa (Poukantie 3), johon kutsuttuna ovat vuoden 2019 vauvaperheet. Ensimmäinen vastaava tilaisuus järjestettiin vuonna 2018. Nyt luvassa ovat siis kolmannet kaupungin järjestämät vauvatreffit.

Tilaisuudessa kaupungin, kolmannen sektorin ja yrityskentän toimijat kertovat lapsiperheille suunnatuista palveluista. Tiedon jakamisen lisäksi tilaisuudella on tärkeä merkitys lapsiperheiden tukiverkostojen rakentamisessa.

Eri toimijoita yhteen tuova tilaisuus mahdollistaa myös sen, että vanhemmat voivat yhdellä kertaa selvittää palveluntuottajilta vastauksia mieltään askarruttaviin kysymyksiin. Kokemukset edellisistä vauvatreffeistä ovat olleet kannustavia ja niin vauvaperheet kuin eri toimijatkin ovat kokeneet kohtaamisen positiivisena. Vuonna 2019 Laitilaan syntyi 61 vauvaa.