Sauvon Keskustan puheenjohtajana jatkaa Ismo Anttalainen

SAUVO. Sauvon Keskusta ry:llä oli syyskokous Sauvon kirjastolla maanantaina 2.12.2019.  Kokouksessa valittiin johtokunta vuodelle 2020. Sauvon keskustan puheenjohtajana jatkaa Ismo Anttalainen, varapuheenjohtajana Jaakko Kivisaari ja sihteerinä toimii Satu Simelius. Johtokunnan jäseninä jatkavat Touko Kankaanranta, Perttu Laaksonen ja Markku Saarinen. Uusina jäseninä johtokuntaan tulevat Timo Sjöblom ja Satu Alakylä.

Sauvon Keskusta haluaa jatkaa tästäkin eteenpäin vastuullista ja kehittävää kuntapolitiikkaa. Sauvon keskustalaiset ovat vahvasti mukana myös maakunnan ja valtakunnan politiikassa. Tavoite on taas ensi vuonna olla mukana sauvolaisten ja karunalaisten arjessa ja satsata erityisesti yhteydenpitoon jäsenistön ja kuntalaisiin.