Raision kirjastossa tanssitaan lauantaina Smurffien tahtiin!

Kuva: Pixabay, muokkaaja Päivi Aalto.

RAISIO. Lasten teemalauantait jatkuvat Raision kaupunginkirjastossa lauantaina 14. joulukuuta klo 10–13, kun vuorossa on Smurffidisko! Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Martinsalissa laitetaan jalalla koreasti kaikille tuttujen Smurffihittien tahtiin! Diskovalojen loisteessa kelpaa tanssahdella. Joraamisen ohessa voi nauttia poppareita ja mehua, niin jaksaa taas bailata!

Mikäli jalat tarvitsevat välillä lepoa, kirjastosalin puolella voi askarrella itselleen kirjanmerkin. Jos oikein väsähtää, niin voi rojahtaa säkkituoliin katsomaan elokuvaa Smurffit: Kadonnut kylä, joka pyörii lastenosastolla nonstoppina.

Osallistujia myös kannustetaan pukeutumaan teeman mukaan! Päälle siis sinistä väriä ja iloista mieltä! Kuten tavallista, kirjastosta löytyy myös lainattavaa niin Smurffien kuin kaiken muunkin ystäville.

Lasten teemalauantai järjestetään kerran kuussa Raision kirjaston lasten- ja nuortenosastolla. Tapahtuman teema vaihtuu kuukausittain.