Naantalin Kylpylään avataan pop-up-ravintola

NAANTALI. Asian fusion -ravintola Macha avaa ovensa Naantalin Kylpylässä 11. joulukuuta. Macha yhdistelee japanilaisen, vietnamilaisen ja korealaisen keittiön makuja ja tarjoilee sekä perinteikkäitä että innovatiivisia annoksia. Ravintolassa ruoanlaitto itsessäänkin on taidetta, sillä annokset valmistetaan avokeittiössä. Machan miljöö henkii aasialaisia vaikutteita rennon tyylikkäästi, luoden ikimuistoisille makumatkoille täydelliset puitteet.

Macha on pop-up-ravintola, joka on auki helmikuun alkuun asti.

On hauska nähdä, miten konsepti otetaan vastaan näin joulun alla, toteaa idean isä: keittiömestari Riccardo Soldati.

Listalta voi valita muun muassa tuoretta sushia, mausteista keittoa tai jotain rapsakaksi paistettua – Machassa tarjoillaan autenttisia Aasian makuja aina ramenista kimchiin.