Ura Basket kohtaa tänään Kupittaalla Seagullsin

Loistavan pelin pelannut Trey Niemi (20p/2s) johdatti Uran voittoon lauantaina.

KORIPALLO. Ura Basketin kotipelit jatkuvat tänään 13. marraskuuta kello 18.30, kun Kupittaan palloiluhallille saapuu vierailulle Helsinki Seagulls, jolle on kertynyt tämän liigakauden aikana 9 voittoa ja 2 tappiota. Seagulls jakaa tällä hetkellä Korisliigan kärkipaikkaa Salon Vilppaan kanssa, jonka Ura päihitti Kupittaalla lauantaina pistein 92–87. Ottelu piti yleisöä jännityksessä viimeisille minuuteille asti ja lopulta Ura nappasi kauden neljännen voittonsa lähes täyden kotikatsomon edessä.

Viimeinen aikalisä toi lauantaina Ura Basketille halutun lopputuloksen.

Seagulls tämän kauden ennakkosuosikki

Seagulls vahvistui täksi kaudeksi Susijengi-kapteeni Shawn Huffilla sekä Antti Kanervolla, ja helsinkiläisryhmä onkin nostettu suurimmaksi ennakkosuosikiksi voittamaan koko liigan tällä kaudella. Huffin ja Kanervon lisäksi Seagullsin riveistä löytyy eniten Susijengi-pelejä pelannut Tuukka Kotti, sekä eniten Korisliiga-otteluita pelannut, juuri 700. runkosarjaottelunsa pelannut, Timo Heinonen. Luvassa on äärimmäisen kova haaste kaarinalaisryhmälle.

Kausikortti kirjastosta

Ura Basketin kausikortteja voi nyt lainata Kaarinan pääkirjastosta sekä Piikkiön kirjastosta. Kausikortteja on kummassakin kirjastossa saatavilla kaksi kappaletta: yksi yli 16-vuotiaille ja toinen alle 16-vuotiaille, opiskelijoille ja eläkeläisille. Kausikorteissa on 7 vuorokauden laina-aika ja ne täytyy lainata ja palauttaa kirjaston infotiskillä. Kausikortteja ei voi varata.

Janica Vilen