Raision kirkossa kuullaan sunnuntaina Martinus-kuoron adventtikonsertti Hoosianna!

RAISIO. Raision kirkossa kuullaan sunnuntaina 1. joulukuuta kello 18 Martinus-kuoron adventtikonsertti. Martinus-kuoro ja kanttori Katarina Engström joulun tunnelmaa konsertissa, jonka ohjelmassa on tuttuja adventin ajan lauluja muun muassa Armas Maasalolta, G. F. Händeliltä ja vanhoilta tuntemattomaksi jääneiltä säveltäjiltä. Tänä vuonna kuoron naiset muodostavat naiskuoron, joka esittää Teuvo Tikan ja David Hamiltonin säveltämät kauniit ja tunnelmalliset Ave Maria -laulut. Ensimmäisen adventtisunnuntaihin kuuluu Hoosianna -hymni, johon konserttiyleisö pääsee liittämään äänensä ja täyttämään laulullaan Raision kirkon Martinus-kuoron kanssa. Konsertti päättyy myös yhteisesti laulettavaan Maa on niin kaunis -virteen.

Martinus-kuorolla on pitkä historia, sillä se on kirkkokuorona palvellut Raision seurakunnan jumalanpalvelus- ja muuta seurakuntaelämää vuosikymmenten ajan. Omilla konserteilla – erityisesti ensimmäisen adventin Hoosianna! -konsertilla on pitkät perinteet. Konserttiin on kuulunut perinteisesti myös adventin sana. Tänä vuonna sen tuo Liedon seurakunnan pastori Elina Ahola, joka on myös Martinus-kuoron puheenjohtaja.

Konserttiin on vapaa pääsy, mutta käsiohjelma on maksullinen.