Korihaiden Cookilla alaraajavamma – Reggie Dillard avuksi haipaitaan

Uudenkaupungin Korihait
Vilpas Vikingsia alkukauden edustanut laituri Reggie Dillard siirtyy Uudenkaupungin Korihaihin alaraajavammasta kärsivän Anton Cookin tilalle. Kuva: VILLE VUORINEN/KORISLIIGA.

KORIPALLO. Viime hetken korilla onnekkaasti Uudenkaupungin Korihaiden hyväksi ratkennut keskiviikkoinen 20.11. ottelu Lapualla ei ollut aivan yhtä onnellinen Anton Cookille. Mies sai jo pelin alkumetreillä alaraajavamman, joka pitää hänet sivussa vielä määrittelemättömän ajan.

Pika-avuksi Cookia paikkaamaan saadaan Vilpas Vikingsia alkukauden edustanut laituri Reggie Dillard. 193-senttinen Dillard nousi Vilppaan pelaavaan kokoonpanoon alkuvuodesta tahkottuaan alkukauden 1B-divisioonaa edustavassa PeU-Basketissa. Syyskaudella miehen pelillinen rooli jäi Vilppaassa pieneksi ja hänet siirrettiin joukkueesta sivuun muutama viikko sitten.

Dillard kirjautti alkukauden kahdeksan ottelun keskiarvoikseen 13 peliminuutissa 2,4 pistettä ja 1,3 levypalloa.

– Tähän akuuttiin tilanteeseen saamme Dillardista avun nopeasti, sillä hänellä on pelilupa jo valmiina. Parhaimmassa tapauksessa hän on mukana kokoonpanossa jo huomisessa ottelussa Ura Basketia vastaan, mutta viimeistään sitten ensi viikolla, kommentoi seuran henkilöstö- ja talousjohtaja Jouni Grönroos.

Sitä, kuinka pitkästä väliaikaisratkaisusta on kyse, ei vielä tiedetä.

– Olemme viisaampia, kun saamme lisätietoa Cookin vamman laajuudesta, Grönroos sanoo.

Uudenkaupungin Korihait kohtaa Kaarinan Ura Basketin lauantaina 23.11. kello 17 alkavassa ottelussa Turun Kupittaalla.