Kaarinan nuorisovaltuusto jakaa hankerahaa

KAARINA. Kaarinan nuorisovaltuusto jakaa hankerahaa nuorille ja heidän hankkeilleen yhteensä 2000 euroa. Hankerahan tarkoitus on innostaa nuoria toteuttamaan toiminnallisia hankkeitaan, joista on iloa ja hyötyä mahdollisimman monelle kaarinalaiselle nuorelle.

Hankerahaa voivat hakea Kaarinassa asuvat tai opiskelevat 12–19-vuotiaat nuoret yksin tai ryhmässä tai vaihtoehtoisesti kaarinalainen yhdistys. Hankkeen tulee olla nuorten itse ideoima ja toteuttama ja siitä tulee sen toteuduttua toimittaa kirjallinen yhteenveto nuorisovaltuustolle 30. marraskuuta mennessä.

Yksittäinen hanke voi saada hankerahaa korkeintaan 2000 euroa ja hakea voi myös pienempääkin summaa. Hankkeen tulee olla voittoa tavoittelematon, osallistujille ilmainen ja päihteetön, eikä rahaa myönnetä jo vakiintuneeseen toimintaan, koneiden hankintaan tai varainkeruuseen.

Kaarinan nuorisovaltuusto tekee päätöksen rahoitusta saavista hankkeista joulukuussa.