Varissuolla vietetään työväen kirkkopyhää 20.10.

TURKU. Varissuon kirkolla järjestetään työväen kirkkopyhä sunnuntaina 20. lokakuuta kello 12−15. Messussa saarnaa Helsingin diakonissalaitoksen diakoniajohtaja Ilkka Kantola. Liturgina toimii Katariinanseurakunnan kappalainen Johanna Viirros ja kanttorina Elina Kerokoski. Yhdessä lauletaan Lasse Heikkilän Suomalaisen messun kappaleita sekä ylistysvirtenä Konsta Jylhän Suvivirsi. Lauluryhmä Rafaelin enkelit esiintyy.

Messun jälkeen nautitaan sivusalissa keittolounas ja täytekakkukahvit. Samalla kuullaan Rafaelin enkelien esityksiä ja kolme puheenvuoroa: pastori Heikki Palmu kertoo ”Vanhan valtauksesta” teologin näkökulmasta, kansanedustaja Aki Lindén käsittelee eduskunnan ajankohtaisia asioita, jotka liittyvät kirkkoon. Kirkkoherra Jarmo Saksman alustaa punaisena teloitetusta sukulaisesta, joka on ollut Väinö Linnan Täällä Pohjantähden alla -teoksen räätäli Halmeen esikuva.

Kirkkosalissa on leikkinurkka lapsille.