Lohdutuksen säveliä -konsertti sunnuntaina 3.11. Raision kirkossa

Pyhän Martin Laulajat.
RAISIO. Pyhän Martin Laulajat ja Martinus-kuoro, johtajanaan Katarina Engström, esiintyvät Raision kirkossa sunnuntaina 3. marraskuuta kello 18. Konserttiin on vapaa pääsy, mutta käsiohjelma on maksullinen.
Konsertissa esitetään säveliä kaipauksesta ja surusta, lohdutuksesta ja toivosta. Laulujen sanat kertovat myöhäissyksyn mielenmaisemasta: usvaisista aamuista, pimenevistä illoista, luonnon ja ihmisen asettumisesta odottamaan uutta kevättä.

Martinus-kuoro vietti pari vuotta sitten 70 -vuotisjuhlaansa. Kuoron ohjelmistoon kuuluu perinteisten kirkkomusiikkiteosten lisäksi uudempaa hengellistä musiikkia. Tällä kertaa kuoro laulaa Petri Laaksosen ja Pekka Simojoen säveltämiä lauluja.

Pyhän Martin Laulajat ovat musisoineet yhdessä 17 vuotta. Yhtyeessä laulavat Katarina Engström, sopraano, Tuija Savolainen, altto, Minna Tarvola, altto Pekka Saarikivi, tenori ja Risto Savolainen, basso. Lohdutuksen säveliä -konsertissa lauluyhtye esittää muun muassa kuorosovituksia tutuista melodioista: Vanha virsi Taalainmaan karjamajoilta ja Täällä Pohjantähden alla.

Konsertin aikana kaikki pääsevät osallistumaan lauluun yhteisten virsien välityksellä.