Laulamisen ilosta -konsertti tuo sielukkaita säveliä Mietoisiin

NousisKot tulkitsevat gospelin iloa ja sielukkaita säveliä Mietoisissa.

MYNÄMÄKI. Sunnuntaina 13. lokakuuta kello 17 kuullaan Mietoisten kirkossa Laulamisen ilosta -konsertissa NousisKojen esittämänä afroamerikkalaisen rytmimusiikin hengessä sovitettuja lisävihkon virsiä ja tuttuja hengellisiä lauluja. Lauluryhmän kanssa musisoi Hannu Hiltula Hammond-urkujen mahdollistamalla soulin sielukkaalla otteella. Lisäväriä konserttiin tuo Petri Ojanperän soittamat perkussiot.

NousisKot-lauluryhmä syntyi kevättalvella 2015, kun yhteinen intohimo laulamiseen johti kymmenen naista yhteen. Ensin tarkoituksena oli laulaa vain omaksi huviksi ja silkasta laulamisen ilosta, mutta toisin kävi. Neljän vuoden aikana NousisKojen yhteiseen taipaleeseen on mahtunut useita esiintymisiä, räjähtävää naurua, itkua, hurttia huumoria, jännittäviä kokemuksia, uuden oppimista ja ennen kaikkea yhteenkuuluvuuden tunnetta.

NousisKoissa laulavat Lea Haapanen, Anne Hakola, Kaisu Heino, Laura Hällström, Angelica Kajander, Erika Kiviranta, Jutta Laaksonen, Anna-Kaisa Saarinen, Elina Salonen ja Kirsi Tapani. Ryhmän taiteellisena johtajana ja säestäjänä toimii Kaisu Heino.

Laulamisen ilosta -tilaisuuden järjestävät Mietoisten kappeliseurakunta ja Mynämäen seurakunta.