Voimanaiset Ritva ”Kike” Elomaa ja Minna Pajulahti reissaavat yhdessä Las Vegasiin

Kansanedustaja Ritva Elomaa.

Vuonna 1981 kehonrakennuksessa Ms Olympia tittelin voittanut nykyinen kansanedustaja, maskulainen Ritva ”Kike” Elomaa on saanut kutsun Legends and Champions – The Road From Ms Olympia To The Rising Phoenix -tapahtumaan, joka järjestetään Yhdysvalloissa Las Vegasissa 14. syyskuuta. Kyseessä on suuri kehonrakennustapahtuma, jossa on kilpailujen lisäksi messut ja valtavasti muuta toimintaa.

– Paikan päälle yritetään saada kaikki Ms Olympia voittajat ja odotan innolla vanhojen kilpakumppanien tapaamista ja uusiin kehonrakennuksen parissa toimiviin ihmisiin tutustumista, kertoo Elomaa.

– Pohdin tovin sitä, että lähdenkö vai en, mutta tällainen tilaisuus tulee vastaan vain kerran elämässä. Kyseessä on niin suuri ja hieno tapahtuma, että täytyy mennä pitämään Suomen mainetta yllä, Elomaa sanailee.

Maamme kovimpien fitness-ammattilaisten joukkoon kuuluva Minna Pajulahti puolestaan lähtee Vegasiin kilpailemaan Ms Fitness Olympia tittelistä Italian ammattilaiskilpailun voiton myötä.

– Sain edustuspaikan 20 vuoden kovan työn teon kautta ja nyt lähden päättäväisenä tekemään hyvää kisasuoritusta, Pajulahti sanoo.