Raision West Coast Phoenix hakee tyttöjä joukkueeseen

RAISIO. Raisiolainen amerikkalaisen jalkapallon seura West Coast Phoenix järjestää tytöille ilmaisen Try out -tapahtuman Raikulan kentällä torstaina 19. syyskuuta kello 17.30–19. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki 10–17-vuotiaat tytöt.

Tapahtumassa pääsee tutustumaan lajiin ja kokeilemaan eri pelipaikkoja ohjatusti. Aiempaa kokemusta lajista ei siis tarvitse olla. Tapahtumassa ohjaajina toimivat West Coast Phoenixin edustusjoukkueen pelaajat. Myös vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tapahtumaa.

Jos kipinä lajiin syntyy try outissa, niin tapahtuman jälkeen harjoittelua on mahdollista jatkaa West Coast Phoenixin tyttöjen joukkueessa, tiedottaa Jenni Nurmi West Coast Phoenixistä.

Lajina jenkkifutis on monipuolinen ja sopii kaikenlaisille ihmisille.

Ulkopuolisen silmiin amerikkalainen jalkapallo voi näyttää hurjalta lajilta, mutta on oikeastaan todella strateginen peli. Loukkaantumisia ei tapahdu läheskään niin usein kuin monet luulevat. Lisäksi amerikkalainen jalkapallo on edullinen harrastus, sisäurheiluvälineet ja nappikset riittävät pitkälle, Nurmi esittelee.

West Coast Phoenix on aloittanut toimintansa syksyllä 2015. Lyhyestä historiastaan huolimatta West Coast Phoenixin edustusjoukkue on menestynyt naisten 1-divisioonassa. West Coast Phoenix on myös saanut hankeavustusta Opetus- ja kulttuuriministeriöltä tyttöjoukkueen käynnistämistä varten, ja onkin yksi harvoista suomalaisista seuroista, joilla on tyttöjoukkue.