Laitilan uudet asukkaat pääsevät 25.10. katsomaan maksutta Lukko–TPS-ottelua

Kuva: Rauman Lukko.

LAITILA. Laitilaan vuoden 2019 aikana muuttaneet asukkaat pääsevät ilmaiseksi katsomaan, kun Rauman Lukko kohtaa Turun Palloseuran kotonaan Rauman Kivikylän Areenalla perjantaina 25. lokakuuta kello 18.30. Bussikuljetus Laitilasta lähtee kello 17.30 kaupungintalon pihalta (Keskuskatu 30). Kyydityksen otteluun ja pääsylipun saa tekemällä ilmoittautumisen syyskuun loppuun mennessä osoitteessa: bit.ly/2jU72dB. Ilmoittautuneiden osallistumisoikeus tarkistetaan väestötietokannasta.

Laitilan kaupunki on laatinut yhteistyösopimuksen Rauman Lukko Oy:n kanssa. Laitilan kaupunki tukee Rauman Lukkoa saaden vastineeksi markkinointia sekä isännöimäänsä Lukko–TPS-otteluun ilmaislippuja. Yhteistyösopimuksella Laitila haluaa tukea paikallista jääkiekko-osaamista ja urheilumenestystä.

Uudessa sopimuksessa mahdollistettu uusien asukkaiden huomioiminen on Laitilan kaupungille myös ensiarvoisen tärkeää. Arvommekin sen sanovat, toteaa kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen.

Asukas ja yrittäjä ovat kultamunamme, ja tämä on hieno tapa toivottaa uudet asukkaamme tervetulleiksi mainiompaan Laitilaan, hän jatkaa.

Ottelubussin kyytiin itsekin hyppäävä kaupunginjohtaja toivoo näkevänsä mahdollisimman monta uutta asukasta reissussa mukana. Laitilaan on tänä vuonna muuttanut jo 238 henkilöä.