Punaisen Ristin Kontti muuttaa lokakuussa Länsikeskukseen

TURKU. Suomen Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavaratalo Turussa muuttaa lokakuussa Satakunnantieltä Länsikeskukseen, Länsi Ykkösen viereen Viilarinkadulle. Muuttoa valmistellaan jo vauhdilla. Muuttoale starttaa 7.10. Satakunnantiellä. Samana päivänä lahjoitusten vastaanotto siirtyy uusiin tiloihin.

Vastaanotamme lahjoituksia uuden myymälän tuulikaappiin arkisin kello 10–15, kunnes avaamme myymälän, kertoo Kontti-päällikkö Tiina Risti.

Kuljetuskalustomme on muuttokäytössä lokakuun, joten huonekaluja voimme vastaanottaa vasta marraskuussa, kun muutto on ohi. Muuton vuoksi toivomme isompia eriä tuotavaksi vasta marraskuussa, hän jatkaa.

Avajaisia juhlitaan uusissa tiloissa Länsikeskuksessa jo lokakuussa

Saamme uudessa myymälässä esiin entistä laajemman valikoiman myymälätilan kasvaessa. Pidennämme aukioloaikoja tunnilla ja lisäksi olemme avoinna kaikki loppuvuoden sunnuntait, iloitsee Risti.