Caruna ja Ruskon kunta jakavat hyvää energiaa ihmisille uimalippuina

RUSKO. Sähkönjakeluyhtiö Caruna lahjoittaa yhteistyössä Ruskon kunnan kanssa tämän syksyn aikana kunnan asukkaille uimalippuja. Caruna ja Ruskon kunta haluavat auttaa ja tukea erityisesti niitä ruskolaisia, joilla harrastusmahdollisuudet ovat rajalliset esimerkiksi taloudellisista syistä.

Carunan avainasiakaspäällikkö Petri Parviainen on idean isä.

Uiminen on kansalaistaito, joka pitäisi olla jokaisella suomalaisella hallussa ja haluamme mahdollistaa uimisella matalan kynnyksen liikuntaa ja hyvää oloa ruskolaisille. Valitsimme lahjoitukseksi uimaliput, koska uiminen on mahdollista vuoden ympäri, se sopii kaikille ikäryhmille ja mikä parasta – se on hauskaa ja hyödyllistä samaan aikaan, hän sanoo.

Ruskon hyvinvointijohtaja Anne Taulu pitää myös prjektia tärkeänä.

Carunan idea uimalipuista on loistava ja lähdimme tähän yhteistyöhön innolla mukaan. Haluamme edistää jokaisen kuntalaisen hyvinvointia ja liikunnan mahdollistaminen jokaiselle kuntalaiselle tasavertaisesti – ikään, sukupuoleen, elämäntilanteeseen ja taloustilanteeseen katsomatta – on meille sydämen asia, hän toteaa.

Raision sosiaalitoimen lapsi- ja perhepalvelut tulevat jakamaan 65 lasten lippua ja sosiaalipalvelut 35 aikuisten lippua eri ikäryhmille tarpeen mukaan.