Polulta polulle: Paimiosta Raisioon ja Nousiaisiin

Polulta polulle
Kuva: Raision Rinkka.

TAPAHTUMAT. Varsinais-Suomen Polulta polulle -polkuretket alkavat taas. Paimion Polulle lähdetään 22. syyskuuta, Kullaanpolulle Raisiossa 29. syyskuuta ja Nousiaisiin Sudenpolulle 6. lokakuuta. Polkuretkellä voi liikkua kävellen, juosten tai pyöräillen.

Kaikilla retkillä on viiden euron osallistumismaksu yli 15-vuotiaille. Maksu sisältää mehun ja diplomin kaikille osallistujille.

Kolmen polkuretken kiertäneiden kesken arvotaan Scandinavian Outdooriin 100 euron lahjakortti ja kahden polkuretken kiertäneiden kesken arvotaan CM – Länsikeskuksen 50 euron lahjakortti. Osallistuneiden kesken arvotaan lisäksi tavarapalkintoja.

Tänä vuonna polkuretkien lähtopaikkojen yhteydessä on muun muassa liikuntavälineiden vaihtotori. Lisäksi polkuretkelle on lapsille luontoon liittyviä tehtäviä, joita suoritetaan tehtävävihosta.

Valittavana eripituisia reittejä

Paimion polkuretki starttaa urheilupuistosta 22.9. kello 8–12. Matkoina on 3 km, 6,3 km tai 15 km.

Raision Kullaanpolun 29.9. kaikki reitit lähtevät Kerttulan liikuntahallilta kello 8.30–10.30. Reitit suuntautuvat Valtatien 8 itäpuoliselle alueelle. Vaihtoehtoina on patikoida 4 km, 9 km tai 13 km.

Sudenpolulla Nousiaisissa 6.10. on kaksi reittivaihtoehtoa: 5,5 kilometrin ja 8,5 kilometrin osuudet. 

Lähtö Paijulan koululta tapahtuu kello 9–11.

Varsinais-Suomen Polulta polulle -polkuretket järjestävät yhteistyössä osallistuvien kuntien liikuntapalvelut, Kuhankuonon Latu ja Polku ry, Nousiaisten Susi ry, Peimarin Latu ja Polku ry ja Raision Rinkka ry.

TSS

 

 

Jutusta poistettu 20.9. kello 12.15 Paimion luontopolkua koskeva osuus. Paimion polkuretkellä ei lähdetä luontopolun maastoon lainkaan. Toimitus pahoittelee virhettä.