LC Littoinen järjestää takakonttikirppiksen

TAPAHTUMAT. Takakonttikirppiksestä on muodostunut merkittävä aktiviteetti LC Littoiselle. Klubi järjestää perinteisen tapahtuman jälleen Metsämäen raviradalla 29. syyskuuta kello 11–14. Pari kertaa vuodessa järjestettävä tapahtuma on muodostunut klubin nuoristyön rahoittamisen tärkeimmäksi aktiviteetiksi.

Takakonttikirppis on osoittautunut menestykselliseksi.  Se tuo etuja sekä järjestäjälle, ostajille että myyjille. Ostajille on tilaisuuteen vapaa pääsy. Myyjien ja järjestäjien kustannukset ovat alhaiset. Myynti voi tapahtua joko henkilöautosta, henkilöauton perävaunusta tai pakettiautosta. Myyntipaikasta peritään pieni korvaus (henkilöautot 10 €, perävaunut ja pakettiautot 15 €).

LC Littoinen on jo pitkään ollut yhteistyössä Turun Hippoksen kanssa ja Metsämäen ravirata on osoittautunut oivaksi paikaksi tapahtumien järjestämiseen. Erityisesti ostajien pysäköintimahdollisuudet ovat paremmat, kuin esimerkiksi taajamissa järjestetyissä tapahtumissa. Portit myyjille avataan kello 10 ja ostajille kello 11.

 – Takakonttikirppiksestä on nopeasti tullut LC Littoisen eräs tärkeimmistä varainhankinta-aktiviteeteista, kertoo klubin edustaja Pentti Jäntti. 

Tilaisuuden tuotto käytetään nuoristyöhön, esimerkiksi kaarinalaisten koululaisten stipendien rahoittamiseen.

LC Littoinen on tullut tunnetuksi muun muassa toukokuussa järjestettävästä Littoistenjärven ympärijuoksusta ja Littoistenjärven jään paksuuden arvauskilpailusta. LC Littoisen takakonttikirppis järjestetään nyt seitsemättä kertaa. Tavoitteena on, että tilaisuus järjestetään kaksi kertaa vuodessa.