Littoisten markkinat tarjoavat perinnettä ja yhdessäoloa

Littoisten markkinat
Littoisten työväentalon pihalla vietetään perinteisiä markkinoita 8. syyskuuta.

TAPAHTUMAT. Littoisten markkinat tarjoavat perinnettä ja mukavaa yhdessäoloa sunnuntaina 8. syyskuuta kello 12–16. Littoisten työväentalon pihalla järjestettävillä markkinoilla pääsee nauttimaan tuttuun tapaan käsityö- ja sadonkorjuutuotteista. Ensimmäiset myyjät ilmoittautuivat jo alkukesästä. Myyjien määrä on rajoitettu neljäänkymmeneen, eivätkä kaikki halukkaat mahtuneet tänäkään vuonna mukaan.

Markkinoista on muodostunut myös vanhojen littoislaisten tapaamispaikka. Tuttuja tervehditään ja kuulumisia vaihdetaan.

Vakiintunutta ohjelmaa tarjoavat pienet kansantanssijat, ponit, herrasmiesyhtye Swing-Trioli ja trubaduuri. Littoisten kirkossa on tarjolla myös lapsille askartelua. Draamallinen Verkamatka lähtee tehtaan pääportilta kell 14. Tänä vuonna kierroksella on mukana muistelijoita ja näyttelijöitä enemmän kuin vuosiin.

Paikallisin vapaaehtoisvoimin pyörivä tapahtuma järjestetään nyt 15. kerran.