Kolmosen Kuukauden ottelussa kohtaavat huomenna Masku ja Peimari

Ottelun alkua aikaistettiin vartilla

Maskun Palloseura ottaa Peimari Unitedin vastaan Taponkedolla perjantaina.

Kevätkierroksella Peimari ja Masku kohtasivat kesäkuun alussa Sauvossa. Peli päättyi maalittomaan tasapeliin, jossa Masku oli dominoivampi osapuoli. Tällä kertaa tasapeli ei riitä kummallekaan.

JALKAPALLO. Turun Seutusanomien Kuukauden ottelussa kohtaavat Länsi-Suomen Kolmosen kolmos- ja nelossijoja tasapistein pitävät Maskun Palloseura ja Peimari United. Ottelu potkaistaan käyntiin Maskussa Taponkedon kentällä perjantaina 13. syyskuuta kello 18.15. Ottelun alkua on aikaistettu vartilla, jotta peli ehditään saada päätökseen ennen pimeän tuloa. Seutusanomat lähettää ottelun suorana kotikatsomoihin ja palkitsee ottelun yritteliäimmän pelaajan. Lähetys alkaa kello 18.10. Sen selostaa Juha Hyssälä, ja kommentaattorina toimii Akusti Salonen.

PIF on päässyt sarjataulukossa pienelle karkumatkalle ja sen nousua uhkaavan joukkueen on pakko voittaa kaikki loput ottelunsa. Samalla PIF:n pitäisi kompastua kahdessa ottelussa. Masku ja Peimari United aikovat kuitenkin taistella noususaumasta loppuun asti.

Maskulla 10 voittoa, 10 tasapeliä ja yksi tappio

Maskun päävalmentaja Kari Hagelberg tiedostaa joukkueensa hankalan tilanteen sarjanousua ajatellen.

Kolme voittoa seisemästä viime pelistä peilaa hyvin koko kautta. Meillä on 10 voittoa, 10 tasapeliä ja yksi tappio. Tämä on meidän tasomme.

Maskun tasapelisarake kymmenellä pistejakoon päättyneellä pelillä on jopa hämmentävä.

Jokainen peli on erilainen. Syyt otteluiden lopputulokseen vaihtelevat peleittäin. En löydä yhteistä nimittäjää kymmeneen tasapeliin, kuittaa Hagelberg tilaston.

Masku-luotsi luottaa kuitenkin siihen, että joukkue on terävänä perjantaina.

MaPS lähtee aina voittamaan jokaista peliä. Meidän pelaajilla on varmasti vielä nälkää. Jokainen haluaa näyttää, että kuuluu tähän joukkueeseen myös ensi kaudella, uskoo Kari Hagelberg.

Maskun edellinen ottelu oli viime viikolla Yläkentällä Turun Pallokerhoa vastaan ja siinä vihreävalkoiset joutuivat erittäin koville. 2–3 voittomaali syntyi vasta lisäajalla, kun Samuli Mikkonen pääsi yksin läpi.

TPK pelasi todella hyvin meitä vastaan. Kyllä meissä täytyy olla jotain hyvääkin, kun tuolla pelillä voitettiin. Samuli Mikkonen jaksoi tehdä pystyynjuoksuja ja palkinto tuli hänelle lopussa, päättää Hagelberg.

Peimarin vauhti hiipui kesätauon jälkeen

Peimari United johti sarjaa pitkään, mutta on nyt pudonnut taulukossa viidenneksi. Joukkue on kesätauon jälkeisistä kahdeksasta pelistään voittanut vain kolme ja kahdessa viimeisessä pelissä se on kärsinyt tappiot niin ikään nousupaikoista taisteleville FC Inter2:lle ja PIF:lle.

Peimarin puheenjohtaja ja tiiviisti edustusjoukkueen taustoillakin vaikuttava Olli Dahl ei kuitenkaan usko joukkueensa vielä luovuttaneen.

Vaikka PIF-peli ei mennyt suunnitelmiemme mukaan, niin silti jatkamme peli peliltä voittoa tavoitellen kauden loppuun asti. Toki tällä hetkellä siltä näyttää, että PIF on sarjanousua ajatellen vahvimmilla, hän toteaa.

Maalinteossa on ollut kovasti yliyrittämisen tuomaa jännitystä. Parantamisen varaa on joka osa-alueella. Syyskausi starttasi kaiken kaikkiaan huonosti, johtuen useista normaalin avauskokoonpanon pelaajien poissaoloista 3–4 ensimmäisessä pelissä, harmittelee Dahl.

Masku -ottelun jälkeen Peimari kohtaa vielä TPK:n, ÅIFK:n, Wilppaan ja FC Ålandin. Helppoja pisteitä ei seurapomon mielestä ole tulossa mistään.

Viisi peliä ja kaikki ovat kovia vastustajia, ketään ei aliarvioida, toteaa Olli Dahl.

Toki PIF:n takana olevat neljä joukkuetta ovat pisteen sisällä toisistaan.

Sarja on ollut niin tasainen viiden ensimmäisen joukkueen osalta, että ihan normaalia tällainen vaihtelu on, toteaa Dahl.