Kolmonen

Turun Seutusanomien ja Palloliiton Länsi-Suomen piirin Kuukauden Ottelu -lähetykset:

Turun Seutusanomien syyskuun ottelussa kohtaavat Länsi-Suomen Kolmosen kolmos- ja nelossijoja tasapistein pitävät Maskun Palloseura ja Peimari United. Ottelu potkaistaan käyntiin Maskussa Taponkedon kentällä perjantaina 13. syyskuuta kello 18.15.

Kolmosessa vauhti kiihtyy ja jokainen piste on arvokas. Siksi SeutuTV lähettää elokuussa myös bonusottelun keskiviikkona 14.8. Ottelussa kohtaavat FC Inter 2 ja Maskun Palloseura. Klo 17.55 alkavan lähetyksen selostaa Iivari Hovi ja kommentaattorina toimii Akusti Salonen.

Elokuun Kuukauden ottelussa Kolmosen kärkipaikkaa pitävä Peimari United kohtaa tippumista vastaan taistelevan Paimion Hakan lauantaina 10.8. klo 15.30.

Kolmannessa  kuukauden ottelussa kohtaavat kärkijoukkueet Masku ja Wilpas. Salolainen Wilpas hengittää aivan kannoilla Maskun niskaan taistelussa sarjan kärkipaikoista. Ottelulähetys alkaa 18.15 ja itse ottelu 18.30.

Toisessa kuukauden ottelussa kohtaavat Turun Pallokerho ja Pargas Idrottsförening. Ottelun selostaa Juha Hyssälä ja kommentaattorina on Akusti Salonen. Lähetys alkaa 18.45.

Ensimmäisenä vuorossa Paimion paikallisottelu, jossa kohtaavat Paimion Haka ja Peimari United. Ottelun selostaa Mikko Seppälä ja kommentaattorina Niko Hörkkö.