Heila hakusessa musiikkinäytelmä saa ensi-iltansa Kaarinassa 11.10.

KAARINA. Kaarina-Teatterin lavan täyttää tänä syksynä komediallinen musiikkinäytelmä, jossa rakkaus roihuaa – sielläkin, mistä sitä ei osaisi etsiä.

Maitotilan poikamiesisäntä Jussi ilmoittautuu serkkunsa painostamana Heila hakusessa -telkkariohjelmaan, toiveenaan löytää itselleen emäntä. Kolme morsianehdokasta saapuu laukkuineen taloon ja kuvausryhmä myllertää Jussin keittiön uuteen uskoon. Sekaannuksia on luvassa, kun naapurissa asuva serkkumies ja italialaiskaunotar sekä Jussin vanhemmat puuttuvat ohjelman tekoon.

Paraisilta kotoisin oleva ohjaaja Riddo Ridberg on ohjannut yli 60 ruotsin- ja kaksikielistä näytelmää, musikaaleja ja show’ita. Nyt hän ohjaa ensimmäisen kerran kokonaan suomeksi. Hän on myös muusikko, kuoronjohtaja ja säveltäjä. Tällä hetkellä hän toimii kosketinsoittajana neljässä bändissä.

Näytelmän on käsikirjoittanut Daniela Franzell ja suomentanut Skini Lindgård. Sen ohjaaja Riddo Ridberg on myös säveltänyt musiikit. Lavastuksen on suunnitellut Minna Ihalainen, puvustuksen Anniina Kuula, valot Ville Salminen ja maskeerauksen Marika Torvinen.