Vilhelm Junnila ei jatka piirijohdossa – keskittyy eduskuntatöihin

POLITIIKKA. Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piiriä luotsaava kansanedustaja Vilhelm Junnila ei hae vuoden päätteeksi jatkoa piirijohdossa, vaan aikoo keskittyä eduskuntatöihin äänestäjiltä saamansa mandaatin mukaisesti.

Naantalilainen Junnila on aloittanut eduskunnassa valtiovarainvaliokunnan jäsenenä, Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö ETYJin Suomen valtuuskunnan puheenjohtajana ja kuuluu myös Pohjoismaiden Neuvoston sekä Varsinais-Suomen kansanedustajaryhmän puheenjohtajistoon.

Perussuomalaiset nousi eduskuntavaaleissa maakunnan suurimmaksi puolueeksi ja olemme kasvattaneet paikallisyhdistysten roolia kenttätoiminnassa. Pidän kahta vuotta piirijohdossa sopivana aikana, josta on hyvä jatkaa uusilla voimilla, Junnila toteaa.