Suvi-illan säveliä Raision kirkossa sunnuntaina 25.8.

RAISIO. Raision kirkossa järjestetään Pyhän Martin Laulajien pääsymaksuton konsertti sunnuntaina 25. elokuuta kello 18. Suvisia säveliä sisältävä konsertti vie matkalle suomalaisesta sielunmaisemasta maailman toiselle laidalle. Konsertin ohjelmisto sisältää monipuolisen valikoiman erityylisiä sovituksia suomalaisista virsistä ja hengellisistä lauluista sekä afroamerikkalaisista spirituaaleista. Ohjelmassa on myös Ilkka Kuusiston sarja Four Psalms ja Pekka Simojoen lauluja. Konsertin päättää Suvivirsi.

Pyhän Martin Laulajat ovat musisoineet yhdessä 17 vuotta. Yhtyeessä laulavat Katarina Engström, sopraano, Tuija Savolainen, altto, Minna Tarvola, altto, Pekka Saarikivi, tenori ja Risto Savolainen, basso. Pyhän Martin Laulajat ovat konsertoineet kotimaan lisäksi Ruotsissa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa.