Laitila hakee digipäällikköä

Tavoitteena tuoda palvelut digitaalisesti kaupunkilaisten saataville

LAITILA. Laitilan kaupunginhallitus myönsi 26. elokuuta täyttöluvan digipäällikön virkaan ja samalla tietohallintopäällikön nimike päätettiin muuttaa digipäälliköksi. Laitilan kaupunki onkin julistanut haun avoimesta digipäällikön virasta hakuajan ulottuessa 15.9. asti.

Digipäällikkö tulee olemaan avainasemassa, kun kaupunki tähtää strategisen tavoitteensa saavuttamiseen vuoteen 2025 mennessä. Tavoitteena on digitalisoida kaupungin toimintaympäristö ja tuoda palvelut digitaalisesti kaupunkilaisten saataville.

Kaupungin digiloikka tähtää helppokäyttöisyyden ja saavutettavuuden parantamiseen. Kaupunki haluaa entistä tehokkaammin tuoda palvelunsa lähelle kaupunkilaisia ja mahdollistamaan se, että ne ovat tavoitettavissa ajasta ja paikasta riippumatta. Digipäällikön rekrytoinnissa kaupunki käyttää apuna henkilöstöpalveluyritys Baronaa, jonka nettisivuilla kuvaus avoimesta virasta on luettavissa ja hakulomake täytettävissä.