Kuralan Kylämäessä ensi viikolla muskareita ja nukketeatteria

TURKU. Kuralan Kylämäen Kanala Turussa täyttyy muskareista ja nukketeatterista ensi viikolla 5.–9. elokuuta. Tapahtumat järjestää Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä ja ne ovat osallistujille maksuttomia.

Maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina on muskareita, tiistaina ja torstaina nähdään nukketeatteri 2xKoo:n esitys Mäyrä Mörösen Suomenkierto. Aloitusajat ovat kaikkina päivinä klo 9.30, 10.15. ja 11.00.

– Muskareissa on luvassa iloista laulua ja soittoa yhdessä, kertoo Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kasvatusasiankeskuksen varhaiskasvatuksen ohjaaja Mirka Simonen.

Teatteriesitykset kestävät noin 30 minuuttia ja sopivat kaikenikäisille. Näytelmän juoni kertoo Mäyrä Märösestä, joka ei ole koskaan poistunut kotiseudultaan, mutta jonka Pöllö Löppönen innostaa tutkimusretkelle. Matkalla tulee vastaan monenlaista nähtävää ja yllätyksiä, joten lapsille riittää mielenkiintoista ja jännittävää seurattavaa. Esityksessä on nukketeatterin lisäksi eläinhahmo.