Raisio-aiheiseen valokuvakilpailuun ehtii osallistua vielä viikon ajan

Rouhea ja rakas Raision keskusta -teemainen valokuvauskilpailu #rouhearaisio on käynnissä 5. elokuuta asti. Kuva: Katariina Mäkinen-Önsoy.

RAISIO. Raisio-Seura, Raision kaupunki ja Turun Seutusanomat kunnioittavat 45-vuotistaivaltaan kaupunkina juhlistavaa Raisiota Rouhea ja rakas Raision keskusta -teemaisella valokuvauskilpailulla. Kilpailu on käynnissä ajalla 27.6. – 5.8.2019.

Kilpailija saa osallistua kilpailuun enintään kolmella kuvalla, ja hänellä täytyy olla kaikki oikeudet kuviin ja niiden julkaisemiseen. Kilpailukuvan tulee olla aiheeltaan teeman mukainen. Kuvassa ei saa esiintyä tunnistettavissa olevia henkilöitä.

Järjestäjät pidättävät oikeuden poistaa asiattomat ja loukkaavat kuvat sekä hylätä kuvat, jotka eivät ole kilpailun sääntöjen mukaisia. Järjestäjillä on oikeus käyttää kilpailuun lähetettyjä kuvia omassa viestinnässään ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Kuvien luvaton luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailukuvat tulee nimetä seuraavasti: kuvan nimi-kuvaajan sukunimi. Kuvan mukana on lähetettävä kuvaajan etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite. Kilpailija voi halutessaan liittää mukaan myös kertomuksen kuvastaan.

Kilpailukuvat lähetetään sähköpostitse osoitteeseen: rouhearaisio@gmail.com viestin otsikoksi Rouhea Raisio, tai jakamalla kuvan Facebookissa ja Instagramissa käyttämällä hashtagia #rouhearaisio

Kilpailun kolme parasta kuvaa palkitaan. Voittajakuvan ottaneesta kilpailijasta tehdään myös kirjoitus Seutusanomiin.