Vakka-Suomen Puhelin tuo tehokkaat valokuituyhteydet Mynämäkeen ja Nousiaisiin

YRITYSUUTISET. Vakka-Suomen Puhelin solmi tällä viikolla Mynämäen ja Nousiaisten kuntien kanssa toimitussopimukset valokuituverkon liittymäpalveluista, joilla kuntien käytössä olevien internet-yhteyksien kapasiteetti lisäpalveluineen nousee kasvaneiden tarpeiden vaatimalle tasolle.

Valokuituverkko valmistuu alueille tämän syksyn aikana. Verkon rakentaminen tuo tehokkaat valokuituliittymät myös alueen omakotitaloasukkaiden, yritysten sekä taloyhtiöiden saataville. Vakka-Suomen Puhelin muistuttaa, että ilmoittamalla kiinnostuksesta liittymän tilaamiseen mahdollisimman ajoissa voi vielä vaikuttaa valokuituverkon rakennusalueen laajuuteen ja suunnitteluun.

Vakka-Suomen Puhelimen aidosti kotiin tai yritykseen saakka toimittama valokuituyhteys on kapasiteetiltaan ja tehokkuudeltaan markkinoiden ylivoimaisin nettiliittymä ja samalla liittymällä on mahdollisuus ottaa käyttöön myös kaapeli-TV teräväpiirtolähetyksineen.