Wibit-rata valmiina Falkinkosken kesästarttiin

NOUSIAINEN. Nousiaisten nuorisovaltuusto järjestää avoimen ja maksuttoman tapahtuman Falkinkoskella keskiviikkona 29. toukokuuta kello 17–21. Aikaisempien vuosien tapaan Falkinkosken kesästartissa on luvassa hauskoja aktiviteetteja; SUP-laudat, pihapelejä ja vesipeuhuvälineitä. Sauna lämpenee ja halukkaat pääsevät uimaan.

Uutena Falkinkoskelta löytyy Wibit-rata, joka saatiin asennettua paikoilleen viime viikonloppuna, juuri sopivasti ennen kesästarttia.

Kesäkahvila Fanppi avaa Falkinkoskella 6. kesäkuuta, jonka jälkeen sauna on lämpimänä joka torstai, perjantai ja lauantai kello 13–20. Vuokrattavana myös sup-lautoja ja vesileluja. Kahvilaa pyörittävät tuttuun tapaan Mynämäen-Nousiaisten 4H-yhdistyksen nuoret 4H-yrittäjät Fanni Sainio ja Pihla Laamanen.