Valoa ja iloa Kotikullan asukkaille

Raision Tilkkurien peittolahjoitus tuo hyvää mieltä ja lämpöä kehitysvammaisten asuntolaan

Raision Tilkkurit
Raision Tilkkurit Asta Stång ja Helena Viitanen (takana) veivät valoa ja iloa mukanaan kehitysvammaisten asuntola Kotikullan asukkaille. Lahjoituksen ottivat vastaan Jani Penttinen (edessä vas.), Tarja Manninen ja Petri Isokorpi sekä Leila Siulio. Kuva: Elina Pinomäki.

RAISIO. Raision Tilkkurit lahjoitti maanantaina 27. toukokuuta Raision kaupungin kehitysvammaisten asuntola Kotikullan asukkaille yhteistyönä tekemänsä tilkkupeiton Valoa ja iloa. Peiton toivotaan pääsevän ahkeraan käyttöön ja tuovan iloa ja lämpöä käyttäjilleen.

– Meillä on tapana kerran vuodessa lahjoittaa yhteistyössä valmistunut käsityö, yleensä peitto, johonkin paikalliseen kohteeseen. Sillä tavalla harjoitamme hieman hyväntekeväisyyttä, Raision Tilkkurien puheenjohtaja Helena Viitanen kertoo.