Poliisi pyytää tietoja Liedossa kuolemaan johtaneesta tapauksesta

POLIISI. Poliisi sai tiedon 28. toukokuuta kello 21.29 Valtatie 9:n ylittävältä sillalta (Säkyläntie) pudonneesta miehestä. Mies kuoli saamiinsa vammoihin tapahtumapaikalla. Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn tutkintana. Vainajan, noin 30-vuotiaan miehen henkilöllisyys ei ole poliisin tiedossa. Poliisi pyytää mahdollisia tietoja tapahtumasta ja miehen henkilöllisyydestä.

Menehtynyt mies oli noin 180 cm pitkä, ruumiinrakenteeltaan normaali ja hänellä oli siistit, lyhyet ruskeat hiukset. Miehen päällä oli musta T-paita, jossa valkoisella ja keltaisella värillä tekstiä ja kuvioita. T-paidan päällä oli musta kevyttoppatakki, jonka vuoriosa oli väriltään keltainen. Jalassa miehellä oli alushousut, mustat collegehousut, harmaat sukat ja Techride -merkkiset lenkkitossut.

Tapahtumasta tai miehen henkilöllisyydestä jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Lounais-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin: vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi