Teemu Pukki teki yllätysvierailun Liedon Pallon harjoituksiin

Liedon Pallo isännöi tiistaina juniorijoukkueidensa treeneihin yllätysvierailun tehnyttä Huuhkajahyökkääjä Teemu Pukkia

Liedon Pallo
Huuhkajahyökkääjä Teemu Pukki kävi Liedon Pallon vieraana 28. toukokuuta. Kuva: Simo Lamminen Photography.

LIETO. Liedon Pallon poikien 04-syntyneiden ja tyttöjen 11–12-syntyneiden joukkueen tiistain 28. toukokuuta harjoitukset saivat mieluisan piristysruiskeen. Kesken molempien harjoittelua paikan päälle saapui kaikkien yllätykseksi Suomen A-maajoukkueen hyökkääjä Teemu Pukki. Päättyneellä kaudella Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla maalikuninkuuden voittaneen ja joukkueensa Norwichin Valioliigaan nostaneen hyökkääjän vierailu pysyi pitkään salassa.

– Pukin vierailu mahdollistui osana Palloliiton, Volkswagenin ja Telian Futisauto-kampanjaa. Volkswagen valitsi Liedon Pallon vierailukohteeksi ainoana suomalaisena seurana, mistä olemme tietysti äärimmäisen ylpeitä. Tämä osoittaa, että kuva seurastamme on valtakunnallisestikin erittäin positiivinen, Liedon Pallon puheenjohtaja Tero Karinti iloitsee.

Pukki osallistui molempien joukkueiden harjoituksiin ja sen jälkeen nimikirjoitukset ja yhteiskuvat olivat haluttua tavaraa. Pukki sai taatusti uusia kannattajia Liedon Pallon junioreista.

– Ilta oli kaikille osallistujille erittäin mieleenpainuva. Oli mahtavaa huomata pelaajien tsempin kasvu Teemun läsnä ollessa! Uskon vaikutuksen jäävän myös arkeen ja antavan valmentajillekin työvälineitä pelaajien motivointiin. Iso kiitos tietysti Teemulle tästä, hän jätti itsestään todella maanläheisen ja pyyteettömän kuvan, Karinti sanoo.

Vaikka seurajoukkueestaan Pukki on kesälomalla, jatkuu hänen kautensa vielä kahdella EM-karsintaottelulla. Ensi viikon lauantaina 8.6. Suomi kohtaa Tampereella Bosnia-Hertsegovinan ja tiistaina 11.6. vieraissa Liechtensteinin. Turussa Huuhkajat pelaa seuraavan kerran vasta syksyllä, lokakuun 15. päivänä.

Teksti: Liedon Pallo.