Onnea alueemme ylioppilaat!

Kaarinan lukio (nuorisolinja)

al-Ebadi Muslim, Alho Elias Kimmo Iisak, Alhoniemi Tuomas Mikko Ilmari, Aunio Roni Henrik, Condo Caius Anthony, Erola Minttu-Maaria Emilia, Gottberg Iida Aino Anneli, Gratscheff Elias Kasperi, Haapanen Touko Akseli, Haapaniemi Juulia Fanni Marjatta, Hannula Janina Emilia, Heikkilä Jani Mikael, Heikkilä Totti Emil Alexander, Heinonen Jenny Janina, Hevonoja Aarni Johannes, Hiltunen Vilja Marianna, Hovi Miro Joonatan, Hytönen Jenni, Hörkkö Jonatan, Kalpio Roosa Sofia Kristiina, Kanervavuori Kasper Henrik Mikael, Kankare Justus Mikael, Kanttura Julle Rasmus Julius, Kaveri Tapani Matias, Keihäs Nea-Noora Eveliina, Ketola Oona Peppiina, Kettunen Lotta Kristina, Kilpeläinen Vilho Samuli, Koivisto Joonas Juhani, Koivisto Miiko Waldemar, Koivula Sanni Eveliina, Koivunen Elli Ilona, Kokkala Milla Emilia, Korpela Tommi Tapani, Krusberg Joona Juhani, Kunnas Sina Vivien, Kyry Tuomas Kaapo Antero, Kytölä Kaapo Eemil, Kytöniemi Karoliina Pilvi Emilia, Laaksonen Jens Aaron, Laaksonen Vilma Lotta, Lahtinen Reetta Annukka, Laihonen Peppiina Josefiina, Laine Katri Anniina, Laitakari Aarne Sakari, Lapinniemi Eveliina Aliisa, Lehtimäki Jusa Matias, Lehtinen, Helmi Aili Matilda, Lehtovaara Arttu Tapani, Leino Emilia Anna-Sofia, Leonsaari Iida-Maria Kristina, Lindeman Mico Tim Henrik, Lund Niklas Mikael, Löytöläinen Jenna Elisabet, Martelin Eemeli Vilhelm, Matti Eemil Mikael, Mikkola Arttu Anton Ilmari, Mäkelä Linnea Emmi Maria, Mäki Patric Pekka, Neuvonen Eino Juhani, Nikula Hanna Elli Marianne, Nikula Laura Maria, Nummela Jan Emil Johannes, Nyrhilä Elviira Sofiia, Ohvo Oiva Oskari, Oksanen Iida Elviira, Orava Mette Maria, Orpana Venla Hanna Julia, Paajanen Niklas Mikael, Paajanen Niko Antero, Paavilainen Aapo Antero Olavi, Paukkio Eetu Akusti, Pihlaja Niklas Sebastian, Puustinen Aino Elina, Pöllänen Jani Petri, Rajaniemi Jutta Emma Annina, Ranne Sini Tuulia, Reini Lauri Pekka Johannes, Ristimäki Ville Oskari Mikael, Sahatciu Ereza, Salminen Anna Erika Karoliina, Salonen Lauri Pekka, Salonen Susanna Elisabet, Sarkkinen Daniel Johannes, Sillanpää Jessica Maria, Silvennoinen Joonatan Armas Akseli, Sintonen Jesse Mikael, Skön Tuukka Jami-Valtteri, Sorainen Axel Lauri Johannes, Suni Juho Eskil Tapani, Toivonen Anni Maria, Tolvanen Kasper Sebastian, Tornberg Eemil Artturi, Töykkälä Roope Oskari, Ukonmaanaho Wilma Johanna, Viberg Kalle Matias, Viljanen Anni Sofia, Virta Kristian Jari Niko, Virtanen Laura Ilona, Välilä Arttu Jalmari, Väyrynen Veeti Wilhelm, Väärä Adele Kristiina, Wickström Karo Tuulikki.

Kaarinan lukio (aikuislinja)

Kaukanen Camilla Eleonora, Vallittu Olli-Pekka Antero.

Liedon lukio

Ahlroth Eliina, Alppi Joona, Azizi Zohal, Eräpolku Elias, Granlund Matias, Haaranen Hilla, Hakala Ada, Hakamäki Henna, Haltia Maria, Helkkula Aatos, Helynen Jenna, Hietanen Hilda, Hietanen Loviisa, Igihozo Arsene (kaksoistutkinto), Ijäs Ilari, Jokela Venla, Kailiala Julia, Kakko Roope, Kallio Heikki, Kiesiläinen Leevi, Kilpeläinen Lauha, Koho Ella, Koivisto Antti, Koski Niilo, Kuusisto Josefiina, Launis Jaakko, Lehtomäki Iida, Leino Leevi, Litjo Iiro, Liukkonen Elmeri, Luimula Roosa, Länsikallio Pinja, Marjamaa Valtteri, Mononen Miika, Motturi Erin, Mustaparta Roosa, Myllymäki Maxim, Mänty Jaakko, Mäntynen Kiia, Nguyen Minna, Niekka Teri, Niemi Aleksi, Niemi Tuomas, Numminen Eero, Nätynki Miika, Paija Lotta, Pekkola Valtteri, Peltoniemi Mikael, Pelttari Olli-Pekka, Perho Samuli, Pohjonen Aleksi, Päiviö Jasmina, Reunanen Oona, Reunanen Saku, Rouhiainen Aku, Ruottu-Sample Sebastian, Salminen Toivo, Shakhsi Barham, Siipola Nicke, Sirkiä Samuel, Soini Eelis, Suominen Saara, Teuhola Markus, Tiensuu Emilia, Toivola Viivi, Tynkkynen Ella, Vainio Roope, Vaitiniemi Veikka, Vehmas Oona, Vello Niklas, Vuorinen Johannes, Välimäki Veera, Xie Yu Qi, Ylinen Emilia.

Mynämäen lukio

Alopaeus Nea, Arvela Vilma, Hakamäki Tiitu, Helin Santeri, Huhtala Elmiina, Hämölä Helena, Isolauri Frans, Kallunen Matilda, Kapuinen Tuomas, Katila Heidi, Kauppila Verneri, Koivunen Venla, Koski Timi, Laakso Mikaela, Laaksonen Inka, Laine Tino, Lamminen Lassi, Lautanala Saana, Lehtonen Mirja, Leino Lauri, Leinonen Janika, Lenkkeri Saana, Lilja Jenni, Läpikivi Joonas, Markkula Taavi, Marttila Sanni, Mielismäki Otso, Mäkelä Werneri, Mäkilä Tero, Nieminen Antti, Nieminen Roni, Pihlaja Roni, Pyörre Alina, Raimoranta Eerik, Sainio Sara, Salminen Matilda, Salonen Arttu, Sippola Helmi, Suokari Daniel, Suominen Eero-Antti, Suovanen Paula, Suovanen Pinja, Talla Maijastina, Tuomi Lotta, Tuomi Maria, Urponen Pinja, Varjonen Klaus, Veijola Ville, Vira Elias, Yrttimaa Oona.

Naantalin lukio

Adamus Stanislaw, Ahlstrand Pyry, Ainikkamäki Ilmari, Aitamurto Rosa, Ala-Nissilä Valtteri, Altonen Mira, Anttila Sami, Astin Katie, Chuangsamrong Manfa, Engström Valtteri, Grundström Ida, Gustafsson Antton, Hanhinen Roosa, Heinonen Emma, Heinonen Juuso, Holm Daniel, Holmberg Fia, Huhtala Eetu, Jokela Ada, Julin Topias, Kaila Aleksi, Kalin Samu, Kalliokoski Inka, Kalpamaa Ida, Kankaristo Roni, Kavanti Tuomas, Knuutila Cia, Koivisto Patrick, Kopra Noora, Kuusinen Anna, Kymäläinen Kerttu, Laine Kaisa, Leandersson Essi, Lehti Elina, Lehtinen Essi, Lehtonen Eero, Lehtonen Eveliina, Leinonen Perttu, Lemmetti Matias, Leppänen Oskari, Lindqvist Lassi, Lindström Jessika, Lintunen Briina, Lähteenmäki Salla, Länsipaltta Iida, Löflund Mikael, Majamaa Eetu, Matilainen Verna, Merla Niklas, Mikkola Lauri, Mustalahti Essi, Niemelä Meri, Nikola Nuutti, Nikusaari Ellen, Nylund Anton, Nyström Joonas, Ojala Krista, Ojala Sofia, Ojala Tuomas, Olkkonen Jasmin, Ollikainen Janni, Paattilammi Sofia, Paavola Tommi, Painilainen Milla, Palletvuori Nea, Pirttimäki Toivo, Prusi Alviina, Pussinen Anni, Rastas Tuulia, Repo Perttu, Reponen Iippo, Riihikoski Carolina, Routila Jussi, Ruuska Sanni, Ryynänen Kalle, Sajo Matias, Salminen Karola, Salo Meri, Salonen Elviira, Samuelsson Elis, Satto Jasmin, Savolainen Siri, Seppäläinen Johanna, Sirama Milla, Sohlman Sofia, Soittila Mette, Ståhle Daniel, Toissalo Ilona, Tähti Roosa, Uusilehto Eino, Uusitalo Maija, Venäläinen Henry, Vepsä Jami, Vihervuori Verner, Virtanen Mira, Vuono Frans, Vuori Heidi, Väinölä Teemu, Åkerroos Åsa.

Nousiaisten lukio

Aalto Valtteri, Ahonen Rene, Airikki Sara, Baasousi Yasmin, Cafaro Sarah, Dunderfelt Sini, Haapaniemi Sanna, Haavisto Valtteri, Jokipuu Mikko, Jussila Heidi, Kallio Aava, Keppola Sanni, Kettunen Akseli, Koskinen Arttu, Koskinen Eetu, Kulju Uula, Laakkonen Niko, Laine Fanny, Larumo Olivia, Laurén Sofia, Lehtinen Väinö, Lehtiö Ella, Lehtonen Helmi, Leppänen Hanna, Levanen Aleksi, Lindeman Roni, Lindström Essi, Lintunen Patrik, Löfstedt Oona, Malekshahi Miro, Mansikkamäki Onni, Mikkola Miisa, Mäkelä Linda, Mäkelä Mona, Mäkinen Salla, Nikula Aleksi, Oikarinen Jonni, Oinonen Niklas, Paananen Assi, Palomäki Pauliina, Pappila Alli, Pirinen Eemil, Rantanen Åsa, Rantasalo Iida, Ristolainen Sanni, Saari Kaisa, Saastamoinen Inkeri, Sahlberg Alina, Salminen Jonas, Seppä Reea, Similä Paulus, Suovanen Julius, Syrjämäki Joona, Tamminen Amanda, Teuri Otto, Toivonen Jussi, Tuijula Pauli, Tuominen Oliver, Vanhatalo Viola, Viljanen Veeti, Virtanen Samuel, Waltzer Nico.

Paimion lukio

Fingerroos Sebastian, Hakala Alisa, Heikkinen Alina, Heino Saga, Hildén Vincent, Himanen Minja, Huhtala Jenna, Jack Amanda, Jokinen Jouni, Kalela Anniliina, Katava Kerttu, Keppola Mira. Kirves Susanna, Koskinen Amanda, Kujanpää Julius, Kytölä Aapeli, Kytölä Eeli, Laaksonen Jyry, Laaksonen Saana, Laine Kuura, Lautiainen Santeri, Lehtinen Mikko, Lehtonen Julius, Linden Miikka, Lindström Patrik, Lipponen Nella, Luomala Valtteri, Lähde Sanni, Läpinen Emmi, Marttila Lotta, Monnonen Elise, Murtonen Roosa, Mäkinen Vilma, Naaralainen Miisa, Nipala Samuel, Parttimaa Annika, Petrov Roman, Poijärvi Joel, Poikonen Topias, Puolakka Emma, Rainio Markus, Rantala Antti, Rauhala Akseli, Rauhala Verneri, Reinivuo Aleksi, Renko Rosanna, Rusi Assi, Seppä Aleksi, Siipola Elina, Sillanpää Saga, Sinenko Anna, Särvä Emma, Söderberg Elias, Tahvanainen Taavi, Tainio Salla, Tammisto Arttu, Tanhuanpää Olli, Taskinen Akseli, Uusitalo Eetu, Valtonen Iiro, Virtanen Valtteri, Vuori Kia.

Paraisten lukio

Alvarez Simon, Ertman Nora, Honkasalo Pyry, Johansson Patrick, Jokiniemi Janette, Järvenpää Eveliina, Kuvaja Tilda, Laiho Pinja, Lehtilä Ella, Mattlar Aaron, Melander Alisa, Oksanen Ville, Pihlaja Ville, Robertsson Lotta, Rosenqvist Sara, Saikkonen Sulo, Sy Mimi, Tykkyläinen Reetta, Vesterlund Anniina, Vuokko Aleksi, Vuolle Milja, Vuori Heidi, Vähäkangas Markus.

Pargas svenska gymnasium

Adolfsson John, Ahlberg Elin, Alanne Amelie, Anckar Ellen, Back Anna Erika, Bergström Nea, Björklund Jenny, Boström Isa, Ekholm Michelle, Enberg David, Eriksson Joel, Fröjdö Petter, Gabrielsson Cassandra, Gustafsson Tobias, Henriksson Tony, Holländer Christoffer, Holm Antonia, Hynynen Ia, Karlsson Anton, Karlsson Jenny, Karlsson Mathilda (kaksoistutkinto), Karlsson Niklas, Karlsson Sebastian, Kokkala Julia, Korpi Daniel, Kortteinen Emma, Koskinen Jennica, Lall Lotta, Laurén Esmeralda, Laurén Tomas, Lemberg Lisa, Lindblom Elin, Lindqvist Julia (kaksoistutkinto), Lindroos Matilda, Lindström Emilia, Lujanen Peik, Mattsson Anton, Mattsson Axel, Nyberg Luzmaria, Nyström Hanna, Partanen Katri (kaksoistutkinto), Puranen Tilda, Rajakangas Jesper, Rönnholm Jonatan, Savolainen Hannes, Simpson Hamish, Stålfors Daniela, Sundblom Rebecca (kaksoistutkinto), Sundqvist Wilma, Sundström Cajsa, Vaaja Satu, Vellamo Leevi, Wallin Julie, Wiklén Jazmine, Zetter Malin, Östdahl Rasmus.​

Raision lukio

Ahola Janita, Bäcklund Kristian, Daneshvar Tiina, Evesti Miikka, Girs Atte, Hagner Elias, Hannula Miina, Heikkilä Antero, Heino Tiia, Heinonen Venla, Hemmi Laura, Huhtakangas Markus (kaksoistutkinto), Hurula Eetu, Ilmanen Kristo (kaksoistutkinto), Isotalo Jessi, Jalava Julius, Johansson Ida (kaksoistutkinto), Junnila Jesse, Järvinen Janette, Kallio Kim, Kangas Julia, Karlsson Maria, Ketonen Leevi, Kiviniemi Matias, Kolehmainen Suvi-Tuuli, Kolonikina Kristina, Kopola Tom, Koskela Eveliina, Koskinen Anniina, Koskinen Oona, Kosunen Iida, Kukonlehto Taneli, Kylänpää Aarne (kaksoistutkinto), Laaksonen Onni, Lahtela Lotta, Lahtinen Ella, Lahtinen Nea, Lahtinen Niklas, Lahtonen Netta, Laihonen Laura, Laine Jesse, Laine Paavo, Laisaari Elsa, Lastunen Sanni (kaksoistutkinto), Lehtinen Jonni, Lehtovirta Ciia, Lilja Santeri, Linnakoski Laura, Lintunen Ruth, Ljung Casper (kaksoistutkinto), Luotonen Alex, Majasuo Minja, Mattila Elli, Maula Milena, Melkko Kaisa, Muukkonen Kalle (kaksoistutkinto), Mäkelä Leevi, Mäkelä Matilda, Mäkelä Ville (kaksoistutkinto), Nuttunen Eveliina, Ojala Niko, Pelkonen Julia, Pohjaranta Atte, Pylkki Aino, Rajahalme Alfons, Rasi Niko, Raunio Inka, Repo Henri, Rihko Sofia, Riikonen Ilja, Roman Vilma, Rosenberg Jonas (kaksoistutkinto), Saarinen Aleksi, Sahla Felix, Salminen Juuso, Santapakka Emilia (kaksoistutkinto), Savonen Oskari, Schrey Eeva, Suominen Krista, Suominen Lauri, Suonio Sanni, Suro Emmi, Sälö Demi, Säteri Santeri, Taponen Saana, Toivonen Henri, Topi Roosa, Touru Veronica (kaksoistutkinto), Tsiatas Stella-Bianca, Tuominen Neea, Uotila Millariina, Uotila Wilma, Uusipaikka Lenni, Vahala Laura, Vartio Saara (kaksoistutkinto), Vidjeskog Julia, Virtanen Aliisa, Virtanen Nea, Virtanen Ville, Vitikainen Julius, Vuorinen Leena.

Toivonlinna, Suomen kristillinen yhteiskoulu

Ahava Jeremias, Ainsalo Eveliina, Greggas Sofia, Helminen Tiitus, Hoikka Hiski, Kero Konsta, Kirkkomäki Jenny, Koskela Anna-Sofia, Saara Lindstén, Meinander Venla, Nippala Saara, Paananen Antti, Peltonen Janna, Rajala Jonna, Saarinen Olivia, Saarinen Ronja, Serepinaite Emilija, Tojkander Wilina.

Turun Normaalikoulu

Al-Emara Shehed, Antela Alex, Armanto Alina, Duong Trang, Ekman Sofia, Filjuta Emilia, Heikkilä Osmo, Helander Alisa, Hersi Mohamed, Hirvensalo Sara, Honkamaa Inka, Huhtala Ville, Infante Jenna-Matilda, Khalily Ebadoullah, Koivisto Eemeli, Koivu Ville, Kosklin Katja, Kultanen Laura, Lam Nghi, Larson Elina, Le Janina, Lukkala Nella, Lönnroth Janina, Malin Matias, Mettälä Clarissa (kaksoistutkinto), Moxham Emma, Muhammed Perwer, Mäenpää Johanna, Niinivirta Otto, Nurmi Eveliina, Oivukka Sini, Pekonniemi Iiris, Pihlajasaari Jenna, Pirhonen Antti, Pllana Anita, Puurula Melinda, Raita Roope, Rajamäki Lotta, Rantanen Minna, Rasuli Awin, Reiman Santtu, Rintala Eerika, Röntynen Peppi, Saarinen Samuli, Savonvirta Eetu, Silander Antti, Stenlund Janina, Summe Minttu-Liina, Suomi Elena, Teijo Emilia, Tiitta Akseli, Tran Jackie, Tran Jessie, Tran Le Tram, Tran Viet Thong, Wester Kia, Yousif Sundus.