Littoistenjärven ympärijuoksussa huippumäärä osallistujia

Ennen lähtöä Sirpa Ylikylä ohjasi lämmittelyjumpan. Kuvat: Pentti Jäntti.

JUOKSU. Yhdeksättä kertaa järjestetty kaikenikäisille ja -kuntoisille soveltuva vuosittainen liikuntatapahtuma Littoistenjärven ympärijuoksu keräsi torstai-iltana 16. toukokuuta yli 161 osallistujaa kun vastaava määrä viime vuonna oli 120.

Littoistenjärven ympärijuoksun voittaja 2019: Tuure Haapanen.

Ratamestarin työ tällä kertaa oli helppo. Reitti oli jokseenkin sama. kuin viime vuonna, reitin pituus on noin 8,5 km. Puolimatkassa oli mehupiste. Reitti taivalletaan enimmäkseen kevyen liikenteen väylillä ja soratiellä sekä metsäpolulla ja se kiertää kauniin Littoistenjärven myötäpäivään.

Tänä vuonna nopeimmin reitin kiersi tällä kertaa nuori Tuure Haapanen ajalla hienolla ajalla 28,18. Toisena maaliin tuli Eero-Matti Vainio ja kolmantena Pyry Suojanen. Naisista nopein oli Johanna Sällinen, jonka kokonaissijoitus oli kuudes. 

Lähtölaukauksen ampui urheiluväelle tuttu Timo Nummelin. Ennen lähtöä Sirpa Ylikylä ohjasi lämmittelyjumpan.

Tämän suositun tapahtuman järjestivät yhteisprojektina LC Littoinen, Littoisten Työväen Urheilijat, Liedon Eränkävijät ja Turun Työpaikkaliikunta – TUPI. Mukana oli myös Liedon SPR. Kisan tuotot käytetään jälleen nuorisotyöhön.

Pentti Jäntti

 

 

Littoistenjärven ympärijuoksun tulokset löytyy täältä.