Liekit-musikaalia esitetään viikonloppuna Liedossa ja Piikkiössä

Liekit-musikaali
Liekit-musikaalia esitetään Liedossa ja Piikkiössä 25. – 26. toukokuuta. Kuvat: Erno Väyrynen.

MUSIKAALI. Musiikkikoulu Ilonen, Tanssistudio Point ja Piikkiön seurakunta toteuttavat yhdessä Anna-Mari Kaskisen ja Pekka Simojoen Liekit-musikaalin. Musikaalia esitetään lauantaina 25.5. kello 15 ja 18 Piikkiön liikuntahallissa ja sunnuntaina 26.5. kello 16 Lietohallissa.

Liekit
Kuva Liekit-musikaalin eilisistä harjoituksista.

Mukana esiintymässä on lahjakas joukko piikkiöläisiä ja lietolaisia nuoria. Musikaali tarjoaa elämyksiä musiikin, näyttelemisen ja tanssin keinoin. Pääosassa säteilee Anni Niemelä, ohjauksesta vastaa Kati Urho ja musiikin ohjauksesta Tiina Ilonen.

Musikaali on Pekka Simojoen säveltämä ja Anna-Mari Kaskisen käsikirjoittama teos, joka on päivitetty tähän aikaan sopivaksi. Uusista musiikkisovituksista vastaa Akusti Turtonen. Liekit-musikaali valmistui vuonna 1984. Se oli Suomen ensimmäinen hengellinen musikaali ja aikoinaan radikaali tapaus, joka antoi suuntaa Suomi-gospelille. Musikaali kertoo lähetyskutsun saavasta nuoresta opiskelijasta Riikka Sillanpäästä. Uskaltaako hän jättää tutun ja turvallisen elämän ja hypätä uuteen ja tuntemattomaan?

Lippuja voi ostaa ennakkoon Piikkiön yhteispalvelupisteestä sekä Musiikkikoulu Ilosen verkkokaupasta. Lippuja myydään myös ovella, mikäli niitä jää jäljelle.