Kevään juhlaa Halisissa ja Koroisissa

TAPAHTUMAT. Kevään tuloa pääsee juhlistamaan kaikille avoimessa iloisessa kevätjuhlassa Halisten seurakuntatalolla tiistaina 14. toukokuuta kello 18. Ohjelmassa on lyhyt hartaus, raamattuaiheinen tietokilpailu, musiikkia ja yhteislaulua, tarjoilua, runonlausuntaa sekä paljon muuta. Tilaisuus on avoinna kaiken ikäisille ja se on osa Halisten kaupunginosaviikon tapahtumia.

Keväästä pääsee nauttimaan myös perinteisessä Koroisten perhepäivässä, joka tuo puuhaa koko perheelle Koroistenniemellä lauantaina 18. toukokuuta kello 10–14. Koroisten ristiltä pääsee kulkemaan tehtävärastirataa lähimaastoon. Radalla on paljon kaikenlaista puuhaa perheen pienimmille. Paikalla voi paistaa makkaraa (rastiradan osallistujille ilmainen, muille makkaranpaisto kustantaa euron kappale) tai ostaa Myllykahviosta eväitä. Hartaudet ristillä ovat kello 10.30 ja 13.