Kastliinan Kesäkiva-kampanjan kautta iloa lasten kesälomaan

Kastliina ry:n puheenjohtaja Sanna Akkanen lajittelee lahjoituksina saatuja tavaroita, 2-vuotiaan Eeli-pojan avustamana. Tavaralahjoitusten lisäksi Kastliinan kautta voi saada kesäksi lippuja muun muassa vesipuistoon, huvipuistoon tai kesäteatteriin.

HYVÄNTEKEVÄISYYS. Jos kesälomapuuhat aiheuttavat jo huolta, kannattaa tutustua hyväntekeväisyysyhdistys Kastliina ry:n kesäkampanjaan.

Kastliina ry on saanut monet sponsorit mukaan helpottamaan vähävaraisten lapsiperheiden kesälomaa. Yhdistys on saanut lahjoituksina lippuja monenlaiseen kivaan kesätekemiseen, vesipuistosta ja kesäteatterista aina sisäleikkipuistoihin. Kaikki sponsorit löytyvät Kastliinan internetsivuilta osiosta ”Meitä tukemassa”.

Kesäkiva -kampanjan hakuaika on 6. toukokuuta – 31. toukokuuta. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät Kastliinan internetsivuilta osiosta Tarvitsen apua. Kannattaa siis olla valppaana ja toimia reippaasti, niin voi saada perheelle apua kesälomaretken suhteen.

Vähävaraisille perheille Varsinais-Suomen alueella

Kampanja on suunnattu vähävaraisille lapsiperheille Varsinais-Suomen alueella. Perheiden tulee esittää toimeentulotukipäätös kuluvalta tai edelliseltä kuukaudelta. Hakemuksessa huomioidaan vain hakijan huollettavana olevat alle 18-vuotiaat lapset.

Kampanjan kautta voi saada pääsylippuja erilaisiin kesätoimintoihin sekä pienimuotoisen retkiherkku -paketin perheelle. Lippuja kohteisiin on erilaisia määriä.

Matkat kohteeseen eivät kuulu avustukseen, vaan ne tulee järjestää itse. Hakemuksessa voi esittää ensisijaisen toiveen sekä toissijaisen toiveen retkikohteesta. Yhdistyksen hallitus käy läpi hakemukset hakuajan päätyttyä ja tekee lopulliset päätökset avustuksista.

Mikäli hakemuksia tulee enemmän kuin mitä lippuja on jaettavana kuhunkin kohteeseen, valitaan perheet sen mukaan mikä kohde soveltuu parhaiten lasten iän, matkojen, lippumäärien ja perhekoon perusteella. Valituille ilmoitetaan sähköpostitse 10. kesäkuuta mennessä valinnasta.

Haettavissa on lippuja sisäleikkipuistoihin ja sisäliikuntamaihin (Leaf Mehukatti Lastenmaailma, Huvilupa Actionpuisto, SuperPark Turku), kesäteatteriin (Vartiovuoren kesäteatteri, Turun Linnateatteri), kylpylään (Caribia Turku), vesipuistoon (Jukupark Turku), Muumimaailmaan, Tuorlan Planetaarioon sekä Turun kaupungin Seikkailupuistoon.

Mukana vaihtoehdoissa on myös eläinten ystäville vierailumahdollisuus tai synttärit kotieläintila Kaiturin pihapiirissä sekä retki hevostilalle Mynämäelle. Retkievästä sponsoroi Cloetta sekä Laitilan Virvoitusjuomatehdas.

Lisätiedot ja hakeminen: www.kastliina.fi